I'll find someone like you




Nevermind, I'll find someone like you,
I wish nothing but the best for you, too,
Don't forget me, I beg,
I remember you said,
"Sometimes it lasts in love,
But sometimes it hurts instead,"

I think about you; wonder what went wrong

Min tisdag har varit lite sisodär. Dryg skoldag vilket gjorde mig helt slut så jag la mig och sov en stund efter skolan och kollade på greys anatomy också. Nyss varit ute på en powerwalk med mamma, och nu har jag nyss ätit sallad och ska ta mig en dusch strax.. Imorgon tar jag långhelg, vilket känns rätt skönt! Umgås  med några från klassen också, hoppas det blir trevligt. Fick även hem lite kläder förut jag hade beställt, perfekta var de!! och ett STORT plus på vädret idag också.

Nu måste jag skriva klart en uppsats i tyskan, inte allt för roligt men det måste bli gjord! Skriver nog mer senare! xoxo



sommar!♥

WHAT DOES IT MATTER IF WERE MESSED UP? WHEN OUR WORLD IS EVEN MORE MESSED UP

Har inte skrivit på några dagar nu men i lördags hade jag en urtrevlig kväll med många personer! Så värd kväll. I söndags var jag ju inte allt för pigg men fick bli en tur till karlstad där jag fick med mig lite smått och gott hem. Var jag värd!

Idag blev det skolan, dansade i tre timmar vilket var skojsigt! Är ju inte helt hundra på dansen, men det kommer väl! Följde med Ida och handlade efter skolan och sen hem till henne och fixade käk. Gott som bara den! Sen spelade vi kort och ja, kastade kort överallt. Men roligt hade jag! Kollade på tv och åt kex och drack juice. Toppen dag! Nu sitter jag framför tv:n med mamma, myyysigt!

Kan ju även tillägga att jag är rätt så irriterad, besviken och ledsen också, jag förstår inte. Nej, men skit samma! Vill inte helt enkelt tro på det men så är sanningen och jag ska helt enkelt försöka glömma allt, kan nog vara svårare faktiskt än vad jag tror..

xoxo

jag undrar om han vet att han är allt jag tänker på om nätterna

Att ett sms och telefonsamtal kan göra en mycket gladare! Blev så glad igår så jag vet inte vad jag skulle göra! Kommer bli världens bästa kväll/natt. Och alla mina underbara vänner som kommer göra den också. Drar hem till Idiz lite senare och fixar oss, sen drar vi på förferre vid Limpan och sen vidare till Becca där vi hoppas det är lite mera folk då. Rånice alltså!! ÅH !!

Imorgon får jag försöka vara pigg när det bli en Karlstads tur för min del, äta mat med familjen eftersom det är morsdag och handla lite. Kan nog inte bli en bättre helg..

KYSS



så galna

I'm bad, I'm single, I'm ready to mingle!

Hm, det där med inget kalas tills skolavslutningen höll inte länge.. Imorgon kör jag en skål!


you always thought that I was stronger

Jaa, äntligen fredag kan jag gott säga! Idag har jag hunnit med skolan, varit hemma än så länge. Har ingen aning om vad som händer sen men är mycket sugen på att sola faktiskt, kanske lyckas dra med mig någon. Imorgon blir det iallafall häng med sköna folk hemma vid Becca, tror på en trevlig kväll! Nu ska jag fixa mina naglar som det bara är en liten röd prick på! Hörs ikväll people!!

xoxo

blondinen i baren





- CHECK!

Dirty little secrets

Har ett sånt sug efter att åka ner till Karlstad en sväng, handla, äta god mat och gå på bio med några trevligt personer. Skulle sitta hur bra som helst just nu! Få nått bra att tänka på. Imorgon är det nationella prov i tyskan som gäller och jag känner mig inte alls taggad för det.. Annars är det helg imorgon och den kommer spenderas med mina favoriter. Det är ett plus i kanten. Blir nog förmodligen grill och massa prat vilket jag gillar så mycket! :)

Nyss käkat pizza och kollat tv. Nu sitter jag här och funderar på om jag ska ta mig en promenad senare, skulle ju vara rätt gott ändå. Tror även jag ska klicka hem ett par brunalinser sen om jag har lust till det, vet ju inte om jag skulle passa i det eller så.. Men skulle vara kul att testa!! ;)

XOXO



Baby what you do to me
Your sex intoxicated me
I'm addicted to the way you move
Oh, I wanna touch you


Cause it's a dirty world

we don't look back to the life


and you can tell everybody this is your song

Kan inte fatta att det bara är tre veckor kvar till sommarlov!! Känner inte riktigt sommarkänslan än, men det kommer väl? Idag var den en dryg dag i skolan, trodde inte den skulle ta slut även om jag hade kort dag och slutade halv två. Kom hem och var lite vuxen av mig och lagade mat eftersom ingen hade gjort det. La mig och sov en stund innan det var dags att åka mot glasögonhuset. Fick mig linser och lite information om hur jag skulle sköta dom osv. Sen drog jag med mig Wenche och gick upp till sjukhuset och solade. Hur gott som helst! Tog oss en promenad hem och pratade en massa, like you girl!
Nu är jag hemma, kollar tv och SKA skriva min uppsats nu.. Ha det så bra mina kära! xoxo


en kärleks historia utan lyckligt slut, var är min ängel? jag behöver dig så.

Har spenderat min dag tillsammans med Vickan och Angelica. Och även Ida en sväng! Och såklart har jag ju varit i skolan, dagen gick faktiskt hyffsat fort. Vilket är ett + i kanten! Tre veckor kvar i skiten sen mår jag gott i nio veckor innan jag börjar i ny klass med nya människor, spännande!! Har duschat och ätit så nu mår jag gott. Ska nog kolla på några GG avsnitt innan jag dejtar kudden. Hur slut som helst!!

Hörs!!

Cause life starts now, and I'm here tonight



You say you feel so down
Every time I turn around
And you say you should've been gone by now
And you, you think that everything's wrong
You ask me how to carry on
We'll make it through another day just hold on.

Cause life starts now.
You've done all the things that could kill you somehow
And you're so far down
But you will survive it somehow because life starts now.

letar efter något att säga så det kan förändra allt, snälla bli min

Mina tankar är ihop virade i bollar känns de som just nu, ingenting går som jag vill.

Skolan idag, hade musik första timmen som jag verkligen hatar. Inte konstigt att jag blir på dåligt humör på morgonen på måndagar. Var på någon introduktion eller något om vama förut så nu har vi ett projekt tillsammans med dom. Hmm, roligt? Nej jag vet inte faktiskt. Har nyss städat mitt rum så nu kan jag se min matta och golv igen!! Senare måste jag ta tag i idrottsuppsatsen som jag inte gjort än, men finns en ganska stor risk att jag fasnar framför tv:n och GG! Lät mycket bättre det än att skriva en dum uppsats..
Hörs senare! Puss mina söta


vad som helst kan hända

Åhåå vilken kväll igår! Mår som jag förtjänar nu och känns som jag aldrig mer vill ut!! Men ska aldrig säga aldrig. Sovit dåligt inatt vilket betyder att jag kollat på greys anatomy hela dagen och sovit på det. Ätit har jag också hunnit göra. Måste göra klart en uppsats idag, deadlinen var i fredags så nu får jag nog sätta lite fart. Annars är jag lite småirriterad just nu men finns inte mycket jag kan göra åt den saken heller! Får hoppas på det bästa och se allt från den positiva sidan, blir nog bättre så.

Nu ska jag ta det lungt resten utav kvällen! xoxo

staden är med mig baby

Hade en helt okej bra dag igår! Skolan först sen drog jag med ett par brudar ut och kollade lite på marken, köpte mig ingenting med kul att gå ut iallafall. Åkte en snurrkarusell och oj vad snurrigt det blev, blää!
På kvällen kom några killar och gjorde oss sällskap så vi åkte med dom så vi slapp och frysa häcken av oss, tur det!!

Idag blir det snart att ta med Angelica ut och kika lite, sen ikväll är det party som gäller!! Kan nog inte bli annat än bättre det. Skriver mer sen!

pay no attention to them haters cuz we whip 'em off

Dagen gick hyffsat snabbt idag ändå, även om torsdagar är hur dryga som helst! När jag kom hem låg två paket och vänta på mig, fick mitt nya skal och ett par beiga chinos. Var jag värd! Nyss fått i mig lite tårta eftersom pappa fyller år idag, grattis papii! ♥

Sitter förövrigt och kollar på tv och ska snart hitta på något vettigt att göra, så jag inte bara kommer att sitta inne hela dagen och bli på dåligt humör! Helg imorgon, sunne på lördag om det blir som vi planerat, ååååh vad röjj!!


Mitt nya skal jag fick hem idag! loove it


Mina nya byxor jag fick idag

everything is temporary- even the bad days and sleepless nights.

Känns så gott i kroppen nu efter ett pass styrka och kondition. Sitter nu nyduschad och kollar på något program på tv:n om folk blir sjuka och får åka in till sjukhus. Rätt spännande faktiskt, tror det kommer bli väldigt bra på gymnasiet när jag ska gå vård och omsorgsprogrammet!

Annars idag har vi varit och firat Pontus som fyllt hela nio år, de där killarna växer ikapp mig snart! Känner mig inte alls stor när de nästan är längre än mig! Gullungar. Fick mig lite tårta och annat gott också, satt mumsigt i magen det! Imorgon är det skolan som gäller, hur dryga är inte torsdagar? Blää, längtar till helgen iallafall, börjar bli rätt taggad!! Förhoppningsvis blir det Kolsnäs premiären på lördag och utgång i Hagfors på fredag då det är marken. Åhhh, ge mig helg nu!!

Ska ta mig lite mat nu och skriva klart mina uppsatser som ska vara klara denna vecka, fullt ös!!

Puss hejss





min goding!!

inga kläder



Visst du kan skratta och låtsas som ingenting
men jag vet allt om dig för du har varit min
du är nån annan nu i och för sig
men när du strippar och klär av dig är det samma grej
men när du strippar och klär av dig är det samma grej

oh baby baby la la la la la oh baby baby

Internet ville inte sammarbeta med mig igår vilket gjorde mig väldigt irriterad! Haha, men idag funkar det och det är toppppen. Igår gjorde jag ingenting annat än att vara i skolan, gick hem och tog mig en powernap på några timmar när jag kom hem. Rätt sköönt var det! Åskade och regnade hela kvällen vilket jag tyckte var mysväder.

Idag har vi egentligen friluftsdag men jag vaknade nyss och har ingen skjuts så är inte helt sugen på att gå upp till skogen när jag inte ens vet vart vi ska vara, hm.. Får nog bli en hemmadag med massa plugg.
Kan vara skönt det med! Nu ska jag sätta på en film och ta mig frukost.

Puss skummbananer

´´

She finally drank her pain away a little at a time
But she never could get drunk enough to get him off her mind,
Until the night.


She put that bottle to her head and pulled the trigger
And finally drank away his memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength she had to get up off her knees
We found her with her face down in the pillow
Clinging to his picture for dear life.


I like when you do that stuff to me

Ny tränat och ny duschad! Hur gott som helst. Gjorde klart min svenska uppsats förut om one tree hill också, enkelt ämne så det var gott! Bara två kvar. Fick spexkatalogen förut också, åååh herregud alltså!
Vill inte ens tänka på hur jag såg ut..

Nyss kollat klart på det sista avsnittet av GG säsong tre, och nu är jag bara tvungen till att ladda ner den fjärde säsongen, såå spännande alltså. Nu får det bli pirates of the caribbian sen dyka ner i sänge, klockan ringer halv sju till morgonen!! oh gud hjälp mig...






♥♥





I love you big sister

I'll hold you in my heart, til I can hold you in my arms

Igår blev det en ute kväll som verkligen söög! Började först hemma vid Ida, där var det helt okej. Åkte till Sörby där det också var helt okej, men senare drog vi oss vidare till Torsby där det sög totalt! Var där i någon timme innan jag verkligen inte orkade vara kvar längre, de andra skulle inte hem på länge så Mamma fick komma och hämta mig istället. Kom nog hem runt två någon gång då jag var på både dåligt humör för kvällen var så ovärd plus att jag slängt ut massvis med pengar.. Och även an annan sak också. Idag har jag bara kollat på gossip girl och fixat käk till mig och syrran. Nu sitter vi här och kollar på tv. Ska snart dra upp till styrkan och köra slut på mig. Sen har jag uppsatser att skriva klart. Blir nog en lång dag detta. Men bättre än igår är det ju iallafall!

Till helgen är det Hagfors marken och då får det bli lungt för mig, tar en chill helg med marknadsgodis osv. istället. Kan nog vara rätt behövligt. Sen har jag bestämt mig för att inte gå ut förens skolavslutningen, hm. Får väl se om jag lyckas bra med det!! Haha..

Nej nu blev det ett väldans tjat på mig, hej då snyggingar!!


Hur snygg?

You

Jag vet vad jag vill och jag vet vad jag kommer kämpa för. Men det krävs inte en person för att göra det, det krävs att du kommer komma till mig.


tell the world that im coming home

Äntligen helg! Känns himlans gott. Hade prov sista timmen och det gick sådär, får hoppas på godkänt iallafall. Nyss varit med Mamma till expert där hon köpte en kamera till mig. Snällt så! Idag blir jag med Wenche till Ekshärad, käkar pizza och träffar folk. Kan nog bli en bra dag, imorgon hoppas jag det blir utgång vilket jag tror det blir. Jag summerar att det kommer bli en bra helg alltså. Skorna jag beställde fick jag inte i foten i så det var ju inte så himla rockigt.. Får försöka fixa det där med skor lite närmare avslutningen. Nu ska jag kiiila, puss

ready set go


- CHECK! Avslutnings skor kirrade

only you

Hade nationella prov idag, och blir glad om jag ens får godkänt på det! Fattade inte ett dugg utav det.. Följde med Vickan hem efter skolan, vilket även Angelica gjorde. Kollade lite på one tree hill innan vi drog oss iväg och köpte godis och gick ner och satte oss vid sjön. Underbart väder med underbart sällskap! Drog med mig tjejerna upp till styrkan och körde ett pass. Var himlans gott att känna svetten rinna faktiskt, då känner man att man kört slut på sig själv! Nu har jag duschat, ätit och kollat på gossip girl. Så snart ska jag ta och plocka ihop alla kläder som ligger på mitt golv och hoppa i säng!

Godnatt sötisar

sommartider

Usch vad jobbigt det var att gå upp idag! Varför måste helgerna gå så ruskigt fort? Blää på det. Dagen gick iallafall hyffsat fort och slutade med ett prov i tyskan som inte gick allt för bra, får ju skylla mig själv för jag inte tränade något på det men! När jag kom hem hade jag fått en klänning jag verkligen inte gillade, så tog med mig mamma till Norbergs och hittade en klänning som passade och som jag gillade. Den blir det att använda till avslutningsmiddagen. Toppen bra! Hade även fått mina kläder från h&m så det var ännu ett plus!

Drog mig hemåt till Ida runt sex där Vickan och Wenche var, spelade kubb en omgång innan Wenche drog sig. Emma kom då istället och vi spelade ännu mera kubb, badmington (vilket jag och vickan verkligen söög på) och spelade kort. Förlorade ju på det också så var inte så roligt. Springa var ju inte allt för roligt då!! Haha, men har haft en toppen dag med ursköna brudar så ett stort plus på det! :)

Nu får det bli duschen, sen sova. Kan nog behöva det!

Kissies

maybe i'm amazed

Imorse drog jag upp till styrkan och körde ett rejält pass och efter det har jag bara legat och glott film. Sen drog Angelica med mig ut på pizza ät, vilket jag tyckte att jag förtjänat! Inte nog med det så köpte vi även glass, gottit! Kom hem för en stund sedan efter ha varit ute och bara tagit det gott. Mötte Wenche när vi gick hem så prata lite med den bruttan också, alltid trevligt! Imorgon är det skolan vilket jag inte är allt för pigg på... Och efter det blir det att slänga sig i solariumet ett tag och bli liiite mer brun. Man får ju alltid hoppas!! ;-)

Nej nu blir det en movie för mig sedan, duschen igen och sen får det bli godnatt!


..



om sanningen ska fram, vill du ligga med mig då?

om jag inte är så svartsjuk, och inte håller dig så hårt

Nyss kommit hem från en hårt tränings pass på styrkan! Kondition + styrka, benen och armarna är som spagetti! Gott! Nu blir det duschen, fixa sig och sen dra på övningskörs kurs! Ha en bra dag


welcome to St. Tropez

Haft en hel bra dag med Angelica idag! Gick ut en sväng och köpte godis osv. Cyklade hem till henne och bara tog det allmänt lugnt. Jag var lite osocial ett tag och somnade en sväng! Men det var gott så jag drog mig hemåt för en stund sedan och ska snart tvätta bort sminket, sätta på en film och sova!

Imorgon blir det övningskörs kurs eller vad det är hela dagen, två till sex (!!) Hur ska jag orka egentligen?! Får väl stå ut så jag får det gjort någongång.
Mamma ska även hjälpa mig försöka fixa sommarjobb till veckan, och jag hoppas på jobb vid kyrkogården! Men är nog antagligen fullt där så får se vart jag hamnar.

GODNATT

nu reser jag utan dig


Du ger de du vill när du tror att du känner mig
Men du reser utan mål så nu reser jag mig bort från dig

är ni med jao in the club jao

Äntligen helg! Veckan har nog varit en av de drygaste känns det som. Och eftersom det är helg har jag suttit och beställt hem lite kläder så nu är jag nöjd! Väntar även på att min middagsklänning ska komma, trejde jag beställer nu, får hoppas jag gillar denna!
Har verkligen ingen aning om vad det blir denna helg. En chill helg vet jag i varje fall! Idag blir det att spendera dagen tillsammans med Angelica. Vi ska köpa godis, och bara umgås. Blir nog bra det! :-)

Kissies


sanningen är att utan dig är jag ingenting värd

Nyss tränat ett rejält pass på styrkan. Kondition + styrka! Himlans gott var det iallafall. Så nu är jag ny duschad och fräsch, ska snart sätta på en film och kolla på den tills jag ska sova, vilket inte blir allt för sent. Annars har jag inte gjort någonting alls, var en väldigt dryg dag i skolan idag. Usch på det!

Beställde hem en topp och trosor förut. Alltid bra att ha! Och imorgon hoppas jag att jag får ett paket från nelly med min middagsklänning! Äntligen hittat två klänningar jag gillar så nu läängtar jag som bara den till avslutningen, åååh vill att det ska vara nuuu!! :-)

GODNATT


valborg

Hade en helt okej kväll i lördags faktiskt! Började hemma vid Wenche med grogg och grillat. Kanske blev en och en annan grogg och shot för mycket för min del! Menmen. De andra drog upp till parken men med mitt otur så är jag ju inte arton än så drog mig till staffa ett tag och sen vidare till Uddeholm där det var lite mera folk. Efter lite strul var jag väl hemma efter fyra tror jag, minns inte riktigt. Däckade i sängen direkt jag la mig, gott! Dagen efter var jag inte direkt pigg kan jag ju säga, flera filmer fick det bli och en bakispizza.. Fy, har nog inte mått så dåligt på länge. Sov nästan hela söndagen så lite piggare mot kvällningen var jag nog.

Puss
















RSS 2.0