jag gråter bara i regnet

Underbart väder idag! 30 + och jag klagar verkligen inte. Har solat och hämtat kläder jag fått under förmiddagen (visar bilder sen), men orkade inte ligga speciellt länge i solen så fick väl inte speciellt mycket färg på mig! Gick till Diana förut lite senare då vi gick ut och käka glass och på kvällningen gick vi till värmullen och köpte oss något gott att äta och gissa om vi var mätta! Herregud:) Kom iallafall hem för cirkus en timme sen och nu får det snart bli sängen, imorgon väntas en heldag på rådastrand med två av mina favvobrudar, kommer bli awesome! Hoppas vädret är lika bra bara!







xoxo

tjena tjena årets solbränna

Underbart väder ute vilket betyder att jag ska slänga på mig bikinin och lägga mig ute ett tag! Har ingen aning om vad denna dag kommer bjuda på men det får vi se:)

Nu ska jag gå ut, ha en sköön dag!


han älskar snabbt

Haft en super bra dag!! Gick ut och käkade glass i det underbara vädret med Vickan och Johanna på förmiddagen sen drog jag och Vickan hem till henne dit Idiz också kom. Badade i poolen, solade, grillat, bakat, spelat kort osv. Hur mysig dag som helst!:) Nu sitter jag har as usual, och lyssnar på musik och bara tar det lungt. Får nog bli en dusch innan jag somnar, badat i klor och det är ju inte allt för gott kanske!! Får nog bli en och annan film sen också. Imorgon hoppas jag på lika fint väder igen ett + är ju att jag fått lite färg på min kropp idag, likeeey!

Pusss



So live your life

Spenderade min dag tillsammans med Johanna och Diana som sagt! Vi gick ut och kollade lite sen hem till Diana och snackade massa bara! Sen vid halv nio skulle dom till sina karlar så jag drog mig hemåt och gick och mötte min efterlängtade Victoria, som jag inte sett på evigheter eller något! Hur trevligt som helst var det iallafall, så imorgon blir det att dra med sig henne och nån mer ut på glasskäk. Tror det blir riktigt mysigt:) Ikväll får jag se vad jag hittar mig på med, blir nog antagligen en film eller nått annat. Hoppas ni haft en helt okej dag people!! xoxo

thanks for the memories, even though they werent so great; oh he tastes like you but sweeter

Sitter framför tv:n och kollar på frisörakuten, herregud om jag skulle ha en sån frisörsalong! Shit. Har inte hunnit gjort alls mycket idag, duschat, ätit osv men senare blir det nog att träffa min söta vän Johanna en sväng, så får vi se vad vi hittar på med för roligt! Igår bloggade jag ingenting för hade verkligen ingen ork till det, men tog det lungt hela förmiddagen innan jag drog ut och gick med Angelica och Johanna en sväng. Sen fick det bli film resten utav kvällen! Klickade även hem en helt awesome klänning igår som kommer bli perfekt till alla fester i sommaren! I like it a lot lot lot;)

Nu ska jag fixa till mitt krull till hår och mitt döda ansikte!! Ha en bra dag allihopa, xoxo



jag frågar röker du för baby du är smokin'

så säg mig är det lungt om jag kallar dig baby?

Hade en helskön kväll igår faktiskt! Åkte hem till Linus med Johanna runt sju, sen drog vi till Julia ett tag, sen hem till Oliva och på efterfest hem till mig! Var massa folk på alla ställen så det var awsome! Idag mådde jag ju som jag förtjänade, haha! Har tagit det lungt hela dagen, gick inte upp ur sängen förens vid fem;) Då fick jag mig god mat och sen la jag mig framför tv:n med min feta godis påse och kollade på mtv. Nu sitter jag och my mother och kollar på film, ingen aning om vad det är för film! haha, blir nog inte sängen allt för sent ikväll kan jag tro, helt utsliten!!

Bjussar på två bilder från igår som jag snodde från Isabelle på fb:)





grymma brudar vi e!;)

vi glider runt i sommaren

Drog mig upp ur sängen jämt efter tio då jag klädde mig, åt osv. Syster kom och hämtade mig vid elva då vi åkte hem till henne och hon åkte på jobb. Passade pojkarna ända till fyra, men fick mig lite cash så det var skönt! Även lite smink fick jag av henne med, gulli så:) Nu funderar jag på att sätta på massa med filmer och bara slöa resten utav kvällen och tagga upp mig inför imorgon, ååh, råtaggad;) It's gonna be a good night!

xoxo love



it's gonne be my summer

Åhh, haft en råskön dag tillsammans med mina två brudar! Har nog haft någonting att ätit under hela tiden vi umgåtts, så det ska vara kanske? Jolin lämnade oss runt halv nio då hon skulle hem och jag gick från Diana vid tio och nu sitter jag här, nyduschad och fräsch! Ska nog snart sätta på en film jag kan somna till. Skönt! Imorgon är det barnvakt som står på schemat hela förmiddagen och efter det har jag no idea vad som händer.

Till helgen är det midsommar vilket betyder partey, råtaggad!! Hoppas helgen blir som jag vill, nu ska jag kila! xoxo


MY DRESS

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


IF WE ARE WHAT WE EAT - HOW DOES IT FEEL YOU'RE EASY, FAST AND CHEAP, B*TCH?

Har spenderat min dag tillsammans med Diana. Trevligt så! Käkat mjukglass, kollat i affärerna vi har har och kollat tv. Mys:) Kom hem för en liten stund sedan och nu ska jag snart slänga i mig lite smörgås innan jag tar och drar på några filmer och somnar till det.

Imorgon ska jag umgås med Jolin och Diana, kommer bli hur bra som helst! Love my girls:) HA DET BÄST

ögonmåttet mitt kan skära glas

Idag har jag tagit det lungt, vilket det blivit mycket av sedan skolavslutningen. Men är faktiskt riktigt gott!! Bakade bullar förut med mammis, var och hälsade på morfar och sen har jag inte haft så mycket för mig. Klickade hem två linnen från hm förut och en blus från gina, blir gott med lite nytt i garderoben!

Nyss kollat på några gossip girl avsnitt och ätit pasta sallad, mummms!! Ikväll blir det nog några filmer och så.

I know you love me, xoxo

you are gonna be the one who saves me



There are many things that I would like to say to you
I don't know how..

I want it so badly

















spara cash - fylla 16 - sen en tattoo!!

I'm gonna come back and walk these streets again

Kom hem jämt efter 05.00 igår, efter att ha varit vid Ida en sväng, sen somnade hon och då drog jag mig hemåt, trodde jag att jag skulle iallafall. Men då gick jag och träffa en kompis istället i ca. en timme innan jag drog mig hemåt och la mig i sängen och somna direkt! Idag vakna jag efter ett och har inte gjort alls mycket idag, suttit vid datorn, duschat, ätit osv. Får se vad dagen/kvällen har att bjuda på! Blir nog antagligen en hemma kväll med film och så. Skönt det med!

puss på er, xoxo

I think I drink a little more than I should






























sometimes it last in love, but sometimes it hurts instead

Har inte bloggat på några dagar, men har haft fullt upp!! I torsdags var det skolavslutning, en sista måltid med klassen innan vi gick till kyrkan. Och senare på kvällen var det kalas för fulla muggar, var vid staffa med massa folk och senare drog vi hem till Ida på efterfest. Så värd kväll!! Kan ju säga att jag inte var allt för pigg igår, fy tusan. Men jag var taggad under dagen för ännu mera fest, men orkade inte när det väl kom till kvällen. Gick ut nykter med några, gick förbi vid Ida och kikade, där var det ett himla drag! Drog mig hemåt runt ett då jag la mig och kolla på film och slocknade direkt. Idag har jag inte gjort annat än att städa på mitt rum, kollat gg och suttit vid datorn, får se vad dagen har att bjuda på! Bilder från de senaste dagarna får ni senare!

XOXO

the end of the beginning

Fixad och klar! Väntar på att klockan ska gå så jag kan dra mig vidare mot skolan och få sommarlov! Blir mat och så vid skolan, sen går vi till kyrkan. Och ikväll blir de PARTYYYY!! Är taggad till tusen, det här kommer bli en otrolig dag, en bra början på sommarlovet! WIHO

PUSS PÅ ER FULISAR

born this way



jag är för full, du är för ung, jag ser dig prata men hör inte ett dugg,
letar mig ut, blinkande ljus, andas andas allting snurrar runt

jag älskar din stil baby

Kort skol dag idag, kändes gott! Gjorde inte alls mycket, chillade på musiken och samma på matten. Skrev i massa böcker också, en dag kvar sen är det skolavslutning. Börjar kännas att det är slut på skiten nu. Är även middag imorgon med alla niorna och på torsdag hyr vi ett partytält och gör massa skoj tillsammans!:)

Nyss fixat mina naglar, så nu är de ljus rosa och fina! "Spoiled beauty" ;) Senare vet jag inte vad det blir, kanske träffa Sebb? Nej jag har ingen aning än, får se hur dagen slutar, blir iallafall en tur till solariet!

xoxo

det här är mitt liv, jag lever min dröm

Spenderade min kväll med Angelica igår, vi skulle ta oss en promenad ut och kolla lite men när vi kom till ica började det SPÖREGNA så vi åkte med Mamma och Pappa hem till Angelica igen. Gjorde hamburgare, gick ut med hundarna och spelade kort och massa roligt. Åkte hem jämt efter tolv och då kollade jag film och slocknade nästan direkt!

Idag blir det att agera frisör, ska färga Angelica i huvve! Får hoppas hon blir nöjd :)
Hörs ikväll



If you fall asleep down by the water,
baby, I'll carry you all the way home


everybodies gotta love someone but I just wanna love you dear
everybodys gotta feel something I just wanna feel you my dear
I know its hard I know its harrdd i know its hard to be in this position
if they stop loving you I wont stop loving you
if they stop needing you i’ll still need you my dear

pengar rullar in som det ska nu, det går bra nu

Firade brorsan igår på hans student! Kollade i kyrkan, där det för hur varmt som helst. Blä! Sen kolla när de sprang ut, och när de åkte runt på flaken. Gud, blir så sugen på att ta studenten jag med!! Sen kom det lite släkt hit och åt mat och sånt.

Gick ner till Wenche en sväng senare, där även Linnea och Anna var. Sen drog dom till parken och jag gick ut med Angelica och Jolin och kollade runt parken en sväng, mycket folk utanför också säger jag bara! Kom hem runt tre efter ha träffat massa folk osv. Somnade nog inte förens runt fem efter att ha luggit och pratat i telefon rätt länge!

Har varit och köpt en bok till skolan som meine freunden ska få skriva i, snart är det SOMMARLOV! Ikväll är jag taggad för kalas, men det blir det nog inget med!

xoxo



















vi svävar fram i stockholm stad utan några höga krav, knäpp en bärs och koppla av, allihopa gör som jag!

Kom hem för en stund sedan, varit och kollat på studentrevyn som var helt okej faktiskt! Måste ju erkänna att slutet var det bästa, woohow!! Gick hem i regnet sen och nu sitter jag fast klistrad framför datorn och lyssnar på musik! Ska snart dra på en film och somna till, gottit :) Hur trött som helst så somnar nog tidigt! Hörs imorgon sötisar, xoxo


I feel your arms around me, but not the heat.
Your eyes are pointing at me, but do you see?

until the day I die I spill my heart for you

Rätt go dag i skolan idag och nu har jag tagit helgen! Har varit med mamma och handlat, fixat blommor och kort till studenterna jag ska fira imorgon, så nu är allt klart! Brorsan tar studenten så blir att fira honom på kvällen och sen händer det nog inte allt för mycket imorgon.

Ikväll drar jag med mig några brudar och kollar på studentrevyn. Blir nog förmodligen den tidigare, men kanske även kollar på den senare också! Annars händer det inte speciellt mycket idag. Ska käka lite nu och kolla på tv, sen fixa mig och dra till folkan! Hörs xoxo

boys call me sexy, but I dont care what they say; because every time I turn around they screamin' my name

Haft en chill dag idag! Skolan vilket var rätt lugn, gjorde typ ingenting. Åkte hem och inte gjorde så mycket innan Angelica ringde och ville ha med mig ut en sväng, så gick ut i det underbara vädret med brillorna på! När jag kom hem la jag mig och sov en stund, riktigt skönt! Förstår inte varför jag är så himla trött varenda dag.. Shit the same!! Nyss bakat chokladbollar som jag ska äta sen när jag kollar film, myyys!!
HA EN BRA KVÄLL xoxo

A WOMANS RIGHT TO SHOES


The devil wears prada

I need to feel you, I need to hold you

Så varmt ute!! Smäller snart av.. Men jag ska inte klaga! Sov så himla dåligt inatt, vet inte vad det kan bero på, men därför är jag helt slut just nu!! Var en så jobbig dag i skolan också, men har mina uppsatser klara iallafall så förhoppningsvis går jag ut med G i alla ämnen. Lättnad! Kom hem åt mat och la mig i soffan ett tag innan syster kom hem då vi gick och hämta ett paket från H&M och köpte glass. Så trevligt, love my sis!! Får bli en hemma dag idag, gott det med faktiskt. Hörs senare, xoxo




ja det var så det hela började men det slutade waak waak

Go dag idag! Vaknade runt tolv eller något sånt. Gick upp och satte mig vid tv:n och såg att det var nästan 30+ ute!! UNDERBART! Fixade till lite mat och sånt här hemma eftersom mamma och pappa jobbade. Sen tog jag det lungt ett tag innan jag tog med mig Angelica ut, köpte glass och bara pratade! Trevligt så! Åkte hem till mig och satt där en stund innan hon skulle hemåt då jag gick ner till Wenche och Elin en stund, de brudarna skulle ut på partaj!! Så sugen jag blev på det då också.. Haha ;)

Nu sitter jag och kollar på tv, lyssnar på musik och kollar runt på internet! Ska snart ta mig en dusch sen får det bli film. Klockan ringer sju till morgonen (!!)

xoxo


leker du med min, leker jag med din

Nytränad och nyduschat, himla gott är det må jag säga! Ligger i sängen som är renbäddad och ska snart sätta på några movies att kolla på natten lång. Lite små mysigt sådär :)
Annars idag har jag inte gjort alls mycket, varit och handlat med pappa och hälsat på farmor och farfar, alltid trevligt det! Gjorde ett rejält pass på styrkan så är helt slut nu. Antar att jag somnar tidigt ikväll.. Haha! Hörs senare, xoxo

I was born to stand tall

Hade ännu en myskväll igår, kollade film, åt chips och dipp! Var rätt gott med en lugn helg för en gångs skull. Träffade även några brudar under kvällen så det var trevlans! Nu har jag nyss slängt i mig lite mat och idag har jag inget speciellt planerat på schemat. Men ska iallafall göra ett hårt träningspass och sola. Ska bli himla skönt!! Skriver mer senare, xoxo


studentbalen

Kom hem för en liten stund sedan, varit och kollat på alla fina studenter! Blir så sugen på att ta studenten jag med, tre år kvar! Ätit mat osv. nu så snart ska jag nog umgås med några brudar och bara chilla. Är hur sugen som helst på en iskall cider i detta underbara väder! xoxo








fina studenter!!

underbart väder!!

Låg ute och pressa lite imorse, så underbart väder ute!! Njuter så mycket det bara går att göra, för när det är 30+ ute så klagar man verkligen inte. Tog med mig några flickor ut och åt mjukglass och bara chillade ute i solen. Väldigt trevligt! Sen blev det en visit till glasögonhuset och kollade linserna och fick nya. Och nu sitter jag hemma och väntar på grillat. Och sen får vi se vad kvällen bjuder på.. Perfekt väder, perfekt fredag! Livet leker




du har tagit charmexamen

Haft en toppen bra dag med Johanna och Angelica idag! Började dagen med ett träningspass och en dusch. Väldigt behövligt med ett träningspass efter en veckas lathet! Drog mig vidare till skålviken till mina tjejer. Busat med världens sötaste hundvalpar också, vill ha dom allihopa! Ätit smörgås och bakat muffins. Kom hem för en stund sedan och nu ska jag städa lite på mitt rum såhär på kvällskvisten, sen får det bli film och sängen. Bra torsdag alltså! xoxo



Jag smälter

It felt so good with your body close to mine

Har haft en uttrevlig kväll med mina classmates. Grillat, bastat, pratat och busat. Skulle egentligen ha sovit kvar med dom men jag och Jolin ringde pappa så han fick hämta oss, orkade inte sova över där. Hade så nedrans ont i magen efter all mat och godis. Så det ska va kanske!! Behöver nog inte äta på flera dagar nu, känner att jag behöver ta tag rejält i träningen nu också. Iallafall så kom jag hem för cirkus 20 minuter sen, tvättat bort sminket och hunnit lagt mig i sängen hittills. Blir nog sovtajm hur snart som helst.. Hörs imorgon sötisar! xoxo


grillning

Hur soft dag som helst i skolan idag, vilket jag gillar! Hade en lugn engelska lektion, rast i ca. 50 minuter innan vi skulle och handla inför ikväll. Sen rast igen och sen fick jag sluta eftersom jag inte ville vara med på dansen. Rätt gott! Och nu långhelg, vilket inte kan bli bättre. Ikväll blir det grillning och mys med några från klassen, hoppas på den trevlig kväll ändå! Varit och köpt lite godis och dricka jag ska ha med också. Mumms!! Måste göra klart tyskan nu också innan jag drar mig.. Hörs ikväll! xoxo

RSS 2.0