we go down to the river, and into the river we dive

Vaknade runt ett idag då maten var klar, bara kliva upp ur sängen och äta! Satte på OC och kollade på de sista avsnitten av säsong 2. Sen följde jag med Pappa till expert, kollade på tv:er och beställde hem så förmodligen får jag den till veckan, gott! Efter det åkte vi till farmor och farfar och hälsade på. Fick mig lite fika och så! Nu har jag ingen aning om vad dagen bjuder på. Hoppas jag hittar på något roligt att göra, men just nu känner jag inte för att göra någonting annat än att bara vara hemma och ta det riktigt lungt!:)

Puss;*



Fick bli en 32-tums i denna modell! :) Pappa är att riktigt bra han!!

love the life you live, live the life you love



Life is short, break the rules, love deeply, laugh uncontrollably
and never regret anything that made you smile.

jag funderar på vad som händer

Igår fick det bli en spontan fest kväll för min del, gjorde mig iordning och så innan jag/vi drog vidare hem till Ida där vi började förfesta, spelade roliga spel och hade det trevligt! Lite senare gick vi en sväng till Ricky, innan vi drog oss hemåt runt tre. Rolig kväll alltså! Skulle fått sällskap men det fick jag ju inte eftersom jag är kung på att somna!! Blää. Idag har jag inte gjort så mycket mer än att kolla på film och slappat. Men inte helt fel det heller:)

Nu ska jag se om det finns något roligare att hitta på med! Kissies


this friday night

Igår tog jag en väldigt lugn kväll med film och så innan jag fick sällskap, mysigt! Himla mycket godare att vakna upp med någon brevid sig. Idag har jag inte hunnit gjort så mycket, duschat och suttit vid datorn bara. Lite senare kommer min vän Johanna in till hagfors och då får vi se vad vi hittar på med! Något roligt hoppas jag, länge sen man var med den bruden:) Annars fram till det har jag ingen aning om vad jag ska göra. Beställde nyss hem ett skal till min iphone som kommer till veckan och skyddsplast, blir nog bra det! Nu ska jag ta tag i mitt krull och mitt spökliknande ansikte!!

kissies



glaaaad



Beställde nyss hem en ny mobil, så nu är denna påväg hem till mig! Förhoppningsvis får jag den till veckan :)

nothing compares 2 U

Känns hur gott som helst att det är fredag idag! Mindre gott att jag verkligen inte har någonting att hitta mig på med, surt! Hade no prov idag som inte kändes ett dugg bra, har verkligen svårt med no ämnena har jag märkt, uscha.. Hoppas inte att jag får omprov iallfall! Var även ner en sväng till Victoria förut och kikade på lite one tree hill innan hon skulle dra sig vidare till Ekshärad. Sen gick jag hem och fick i mig hur god mat som helst, så är mätt som en propp och ska nog ladda ner lite filmer jag kan roa mig med resten utav kvällen, hoppas på en lite bättre kväll imorgon iallafall, inga planer än så länge.

Ha en liiiite bättre kväll än jag har sötisar, PUSS

Do you know what's worth fighting for? When it's not worth dying for? Does it take your breath away

Ligger just nu för tillfället mätt och belåten i min säng och lyssnar på musik och så. Snart hoppar jag in i duschen sen lägger jag mig och kollar på film resten utav kvällen och längtar efter helg och lov!♥


in i dimman

Rätt go dag i skolan idag, men kändes som jag aldrig skulle få komma hem! Var hemma jämt innan halv fyra då jag och Vickan var vid skolan och inte orkade gå hem så vi försökte fixa skjuts hem vilket vi lyckades med. Lagade mig mat och provade mina byxor jag hade fått:) Nu sitter jag här och väntar på att Wenche ska höra utav sig så drar jag ner till henne och hjälper henne med prov. Snäll jag! Fredag imorgon och det gilar jag!!

puss

cleaned my room

Städade nyss mitt rum så tråkigt som jag har just nu! Men när jag var klar hamnade jag här med OC på tv:n. Toppen! Nu får det bli en lugn kväll med massa plugg lite senare.. BYE




för man gör sig alltid iordning och redo, ifall ett mirakel skulle hända.

Sitter i soffan med datorn i knät och kollar på OC! Fastnat för det igen så kollar om alla avsnitt igen även om jag sett dom hundra gånger förut. Man tröttnar aldrig! Go dag i skolan idag också, kort dag och bara go lektioner. Så dagen gick snabbt! Har ingen aning om vad som händer unde resten utav dagen, men kanske blir att umgås lite med Wenche, treevligt! Igår klickade jag även hem ett par byxor till, så antar att dom ligger i brevlådan imorgon!

Vill även ha helg snart och det efterlängtade sportlovet! Skulle sitta underbart nu. :-)




Puss

Yester day the night before tomorrow

Hade bad första timmen idag, vilket betydde att jag fick simma i hela 30 min! Men kändes riktigt gott efteråt må jag säga. Drog till sjukan med Diana efter skolan och solade, fick mig färg och två knallröda kinder!! Åkte hem och fick i mig lite mat. Sen följde jag med hem till farmor och farfar och hälsade på. Hon bjöd mig på en massa gottit som fick åka ner i magen. Nu har jag nyss kollar på 112 - på liv och död. Och ska snart duscha av mig sedan får det nog bli en tidig kväll för mig, helt slut! Snart helg och lov det gillar vi.



And I need you so bad I need you so so bad I need you so bad, And why do you come by if you're leaving?

Måndags morgonen är alltid värst. Men lyckades dra mig upp ur sängen jämt före halv åtta, då jag snabbt fick fixa till mig innan det bärde iväg till skolan med två timmars musik. Men tur var väl det att det faktiskt var roligt på musiken idag, haha.. Inte ofta jag tycker det. Men vi sjöng och spelade till en helt okej låt så det gick. Hade tyska prov idag och det kändes riktigt bra faktiskt, hoppas det blir ett G iallafall.
Var till sjukan och solade förut med Diana, fick lite färg på kroppen men inte mycket alls, blir nog en stund i solariumet imorgon med kan jag tro. Nu har jag nyss duschat och ska lägga mig ner och kolla på OC ett tag med grönsaker och dipp.

Godnatt sötisar

*



Remind yourself that it's okay not to be perfect.


shine

Igår blev det som sagt lite kalas för min del. Började hemma vid Emil innan vi drog oss hemåt till Moen. Stannade där ett tag innan Anton och David kom och hämtade mig och Wenche. Då åkte vi och hämtade Ida och sen släppte de av mig vid S så jag sov där inatt. Kom hem runt ett idag och då satte jag mig vid datorn ett tag innan jag hoppade in i duschen och senare drog mig neråt till Wenche. Kollade på desperate housewives och åt kycklingtallrik! Satt väldigt gott i magen det må jag säga. Kom hem jämt efter halv nio och nu borde jag träna på mitt tyska prov jag har imorgon, får se om orken lyckas ta sig fram snart! Annars har jag haft en toppen helg. Somnar förmodligen gott ikväll kan jag tro!

Godnattt


The Morning Of – Shine - Älskar låten!

This place about to blow





Sitter och leker med min cam i väntan på att frå dra ner till Wenche. Senare ikväll drar vi på 20 års kalajs!
Hoppas på en trevlig kväll! :-)

Cause if one day you wake up and find that you're missing me, and your heart starts to wonder where on this earth I could be

Igår tog jag en chill dag/kväll och var riktigt skönt må jag säga! Hann även städa lite på mitt rum och gjorde det råmysigt med tända ljus. La mig och kolla på en massvis med OC-avsnitt. Lite senare inatt fick jag sällskap utav S. Riktgt trevligt var det! Slockande runt fem någon gång tror jag och vaknade vid tio, inte så mycket sömn alltså! Idag blir det förmodligen att umgås med Wenche. Får se vad vi hittar oss på med, något roligt vet jag att det blir. Ska fortsätta fixa till mig lite nu så får vi se vad dagen bjuder på!

Kissies


we're always having fun

Beställde hem lite kläder från h&m förut, suger lite att det inte kommer förens i slutet av mars/början på april!
Hatar deras långa leveranser. Men då hinner jag iallafall få lite mera money innan de kommer. Gütt!

PUSS



love is

Love is patient, love is kind.
It does not envy, it does not boast
It is not proud. Love is not rude, it is not self-seeking
It is not easily angered, it keeps no record of wrongs
You see love does not delight in evil but rejoices with the truth.
It always protects, always trusts, always hopes, it always perseveres
Love never fails. Love is everlasting
Its eternal, it goes on and on, it goes beyond time
Love is the only thing that will last when you die
But ask the question why? Do you have love?


 


she's a dirty girl

Gick upp halv åtta idag och då vart de att skynda sig för att sedan dra sig mot skolan. Dagen gick fort och den vart himla chill alltså! Åkte med Vickan, Ida och Emelie till apoteket efter skolan där vi fick vänta i drygt en timme! Sen följde jag och Vickan med hem till Ida en stund innan det bar iväg hemåt. Följde med papi och handlade sen åkte vi och köpte pizza, gott! Kom hem och åt och hoppade sedan in i duschen, gick ner till Wenche en stund och nu sitter jag här. Nyss tagit lite pics with my sister! Nu sitter jag här och funderar vad jag ska hitta på med.. Jag vill göra något roooligt idag, men vad? Hm, frågan det!

Ska försöka hitta någon som vill leka med mig ikväll, får se om jag lyckas. BYE


If you need a friend, I'm here for you.

Började dagen med att gå upp jämt efter sju och fixa till mig lite innan jag drog mig iväg till skolan. Rätt go dag faktiskt. Slutade halv två så då åkte jag hem, fick i mig lite mat och kollade på OC. Drog mig neråt till Wenche runt fyra, där hon jag och Vickan körde en sms lek. Snacka om att det blev liiite pinsamt till slut. Jag la av för jag inte vågade längre, fegis alltså!! Aaa, men iallafall så åkte vi upp och kollade på när viking spelade och de vann. Gott för dom! Kom hem runt halv tio och nu får det bli en varm dusch och sedan lite film och sängen. Gott!

Puss godnatt


crazy beautiful life

Hade två vanliga lektioner i skolan idag, sen tidig lunch sen bar det iväg upp mot slalombacken där det var pulka race för hela slanten! Tyvärr höll jag på att frysa ihjäl (enligt mig) så jag drog mig hemåt lite tidigare och slängde mig i ett varmt bad och sen fixade till lite mat och kollade på en massa avsnitt av OC. Nu sitter jag här vi datorn och väntar på att Wenche ska höra av sig så jag kan dra mig neråt till henne och kolla på de nya avsnitten av one tree hill! Men kanske tar ett tag till innan hon blir klar med det hon skulle göra :-)

Annars har jag bestämmt mig för att söka till omvårdnad, ekonomi och samhäll. Inte vilken ordning än men jag söker in och får se om jag ändrar mig hur jag vill gå. Men något av de tre blir det iallafall! Kommer nog sluta bra vilket som kan jag tänka mig. Vore rätt gott att gå en yrkesförberedande linje och få jobb direkt efter studenten än att gå tre år till, jaa, jag får se hur det löser sig!!

Jag vill ha heeeelg, orkar inte med skolan. Så förbannad skoltrött och så mycket läxor och annat nu i skolan, nej snälla ge mig looooov!!

Kissies

när man inser



Have you ever done something you can't change,
something you can never rearrange? I have, I have.

Have you ever been so sad you can hardly stand,
lying on the ground head in your hands? I have, I have.


Have you ever tried to smile and hide your pain,
even though you're not really okay? I have, I have.

But I know it will be fine.

jag kan inte falla för dig om du inte är där och tar emot mig

Lördag fick det bli utgång för mig, började hemma vid Leona. Sen vidare till någon som hette Mattias, där var vi ett tag innan jag och några följde med hem till Konrad och sen Ricky. Kvällen tog slut före tre då jag åkte hem och pratade med Anna och Elinn ett bra tag, sen ut och prata lite med Linus. Sen hem tillbaka och vänta på sällskap som jag inte fick, somnade och min mobil var heeel knäpp! Äschhhh!

söndag fick det bli en chill dag för mig. Vaknade runt elva med världens baksmälla, usch! Gick upp och fick i mig lite i min mage och sen la jag mig och sov hela dagen. Fick bli en snabb sväng ner till Wenche, sen hem tillbaka och la mig och vilade. Hoppade in i duschen och sen fick det bli sängen igen! Min helg har varit helt toppen och jag var helt slut på söndag.

Idag måndag tog jag mig en sovmorgon, orkade verkligen inte komma upp ur sängen.. Fick gå till skolan så duktig som jag är. Missade musiken men det var inte hela världen! Dagen var go och gick fort så när jag kom hem bakade jag en tårta eftersom mamii fyller år idag! Gratttis!! Åkte en tur och hälsa på farmor och farfar sen hem tillbaka och kollade på oc. Go dag! Nu får det snart bli film resten utav kvällen.

Godniiight


every single night we fight to get a little high on life

Ikväll blir det förmodligen utgång! Kvällen kommer bli gryyyyym!!


Bara mitt leende på min mun, kännetecknar att ja är på topp

Hade en rätt chill dag igår, var hemma och tog det lungt fram tills kvällen då det fick bli lite utgång med mina sköna friends. Det var en rätt go kväll men svinkallt ute så det var inte rockigt! Kom hem någon gång innan ett och då gjorde jag inte alls mycket, däckade i sängen nästan direkt..
Idag var jag uppe redan halv tio (!!) kunde inte somna om så tog upp datorn och nu sitter jag här och nördar som vanligt med ett stort glas cooola brevid mig. Gött! Ikväll blir det förmodligen ut med min söta Wenche om det blir som planerat, annars har jag ingen aning om vad som händer? Ajaa, det märks väl hoppas jag

Kissies

jag kan vara positiv och negativ

Gjorde nationella prov direkt på morgonen idag, och det känns riktigt bra faktiskt! Hade en skriv uppgift idag och egentligen skulle vi sitta i cirka tre timmar men jag valde att sitta i drygt en timme för jag kände mig klar och så redan då! Hoppas det blir mer än godkänt för det skulle kännas riktigt bra. Har förövrigt haft en väldigt slapp dag i skolan och det gillar vi! Hade slöjd de sista timmarna och jobbade faktiskt bra där med. Ska bli roligt att göra ett svårt arbete där med så jag kan satsa på lite högre betyg. Kom hem jämt före tre och placerade mig vid datorn direkt då. Har ingen aning om vad det blir idag men ska nog kanske umgås med Wenche. Får se hur det blir! Annars känns det rätt skönt med rallyhelg och långhelg, en gång om året det händer något roligt här! Nu ska jag snart slänga i mig lite mat och kolla på några gamla one tree hill avsnitt! Ha en braaaa dag people

Kissies

I love you, sis.









Jag och syster hade lite roligt med camen förut. hejdå.

lär dig genom att göra det

Kom hem från skolan för inte alls länge sen. Slängde i mig några smörgåsar och så i magen. Gottit! Rätt go dag i skolan idag förutom att det var himlans jobbigt på idrotten, känns verkligen att jag är otränad!! Sprang idioten flera gånger om och fyy.. Nu sitter jag iallafall i tvrummet och lyssnar på musik för fulla muggar, känner att jag börjar blå rätt så taggad inför helgen. Kör all in på rallyhelgen här? Nej men kommer iallafall bli en råskön helg!

Ikväll blir det att kolla hockey med Wenche. Ska bli trevligt. A-lag som spelar så hoppas på en lika bra match som förra gången! Ska inte uttråka er mer nu, haha! Nej nu ger jag mig för ett tag

Kissies

We hide behind our faces

Nevertheless – Topics

She spent the night out with a guy
Who gives attention when she cries herself to sleep
I heard her say
So, she gives him what he wants
As long as he can make her feel okay
But she's not okay

We avoid the topics
We make the kids have secrets
When they are exposed
And everyone else knows
We'll say we never knew it
That they had a problem
'Cause if we would have known
We surely would have solved it
But we can't, it's too late
I said we can't, it's too late

He's skipping classes 'cause he hates them
And hopes he passes not to take them all again
I heard him say
He escapes them with the pills
The ones he takes to make him feel like he's okay
But he's not okay


baby, I'm coming home

Hade nationella prov direkt på morgonen idag.. Och hoppas det gick bra, endel frågor fattade jag inte direkt men!
Varit en förbannat dryg skoldag idag, men det tog slut iallafall. Åkte hemåt och fick i mig lite mat i magen oså. Satte mig vid datorn och har inte gjort så mycket mer idag, kollat på film har jag även gjort! Ska snart ta tag i engelska läxan och sen får jag se vad som bliver utav resten av kvällen. Ha det bra!



RSS 2.0