SKÅL

Vi ska ut och festa, ragga på det mesta. SKÅL! Ikväll firar vi Wenche, grillar och kör all in!! Känner på mig att det kommer bli en kanon kväll ;-)



Grattis bruuuden! 19 hela år!

we make love, but dont fall in love




Om du bara vågar ge det en chans

alla vill till toppen och göra karriär

Sitter för tillfället inne och kollar på Gossip Girl just nu. Ska snart fixa till mig lite innan jag ska försöka hitta på något!

Har haft ett underbart lov hittills, och bättre kommer det bli! Valborg till helgen och på fredag blir det förhoppningsvis grill med några brudar och på lördag blir det utgång, kan inte bli så mycket bättre! ♥

Under lovet har jag hunnit med att grilla, två festkvällar, myskvällar med kompisar och allt annat roligt! Ser fram emot helgen som kommer bli toppen och de sista veckorna tillsammans med klassen innan jag tar sommarlov och börjar i en ny klass! Sommaren -11 kommer bli så råbra!! :-)

Beställde hem en klänning till middagen förut och lite annat smått och gott som kan vara bra till sommaren, får se när det dyker ner i brevlådan. Ska även försöka få pappi att köpa en kamera åt mig! Är väldigt behövligt just nu eftersom alla i husets kameror är trasig, opsiii!

Vi hörs gullungar!

back 2 life

Ligger i sängen med datorn nu när det är så fint väder ute. Förstår mig inte själv ens! Funderar på att dra mig vidare mot sjukan snart och sola lite. Skulle vara rätt behövligt! Annars idag har jag inte gjort ett dugg, är rätt sugen på att grilla ikväll men vi får se hur det blir med den saken :-)

Ska snart plocka ihop på mitt rum, fixa till mitt ansikte lite och sen vänta på att Becca ska höra utav sig när hon kommer till Hagfors. Kanske blir att hitta på något med den bruuttan senare! 

Ha en underbaaar dag, kissies

har mina ölbrillor på öh öh öh ölbrillor

Underbart väder ute! Har varit det under hela påsk och jag älskar det :-) I fredags och lördags fick det bli partaj för min del, kan ju säga att fredagen var lite bättre än igår iallafall. Var hemma vid Ida sen gick vi till Klara och efterfest hemma vid Ida innan jag drog mig hemåt runt fyra. Igår blev det förferre vid Helena, sen vidare till Sandra där jag var i typ fem minuter innan jag drog mit uppåt till Limpan och hälsade på. Han kolla film så kollade lite jag med, sen mötte jag Wenche och åkte hem till Helena. Den kvällen var helt okej, kom hem runt halv fyra.

Idag har jag inte gjort så mycket, köpt glass och varit till kussen. Senare blir det nog chill med några brudar. Kan nog bli en bra kväll ändå! :-)

Kissies

känner ni ruset? oh oh oh det är fest i hela huset!!

Igår fick det bli en halv bra fest kväll, slutade inte direkt som jag ville men!










wherever there's a party, i'm the first one with a drink in the air













Bra kväll igår!

Mr. Saxobeat

Taggad till 100% och dunkar redan musik i hela huset! Ikväll blir det utgång. Klassiskt!

påsklov

Känns rätt gott att säga att vi äntligen har påsklov nu!! :-) Slutade klockan halv tolv idag och då gick jag hem direkt, fick i mig lite mat sen gick jag igen. Följde med Diana till skålvika sen hem. Nu sitter jag här och dunkar musik i bött.
Ikväll blir det grillmys med några tjejer, kommer bli toppen! Och imorgon blir det förmodligen utgång om det inte blir på lördag så.

Har nästan ingenting att skriva om så får bli ett kort inlägg nu så kommer jag in senare!!

PUSS

L O V E

Love is not what you see in the movies.
Its not the ecstasy, its not what you see in that scene
you know what I mean? I'm telling you right now, true love is sacrifice.
Love is thinking about others before you think about yourself
Love is selfless not selfish. Love is God and God is love.
Love is when you lay down your life for another
Whether for your brother, your mother, your father or your sister
Its even laying down your life for your enemies,
That's unthinkable, but think about that
Love is true


you can't always get what you want

Världens drygaste dag i skolan kändes det som idag! Glad att den tog slut tillslut så jag fick åka hem. Gör inte så speciellt mycket nu men tänkte baka mig något gott sen sätta mig ute ett tag, även om inte solen är uppe direkt nu men. Ikväll får det bli hårdträning för min del, väldigt behövligt!!

Kort vecka den här veckan sen tar jag lov en vecka, känns ur skönt må jag säga! :) Påsk till helgen och då är jag sugen på något roligt? Jag tror ni vet vad. haha!

Borde nog också plocka ihop lite på mitt rum men vet inte om jag orkar göra det, ser ut som en bomb här inne och det är ju inte direkt trevligt!! Fick även reda på att den 7:e maj ska jag på föreläsning för handledarkursen för att börja övningsköra, kan ju bara säga att jag längtar redan till körkorte!! fy tusan vad gott det ska bli säger jag. Två år kvar!! ;-)

kissies

vi ska ut och festa ragga på det mesta

Hade en hel skön kväll igår med bra personer! Började hemma vid Ida med henne och några fler innan vi drog oss vidare till Edebäck till hibs avslutningsfest, där var det en hel del folk och var helt okej roligt faktiskt. Åkte hemåt därifrån runt tre och då åkte jag och Sebb hem till mig där vi slocknade med kläderna på och hela faddiruttan! Vaknade imorse med världens bakfylla, får väl skylla mig själv hur jag mår idag!! Men var en värd kväll iallafall:)

Idag har jag inte gjort någonting alls, var med syster till Helena förut sen gick vi och köpte oss lite gottit. Satt mycket gott i magen det kan jag lova. Underbart väder ute så det är ett stort plus i kanten. Inte länge kvar till sommarlov heller! Sköönt. Nu ska jag snart fixa till mig en hemma lagad pizza och glo på film. Skola imorgon vilket jag gillar mindre..



Tog en bild igår, pigg Ida?

allting var så enkelt då, eller vad dom säger

Sitter just nu i min säng med datorn i mitt knä och inte gör ett dugg! Kollar runt på olika hemsidor efter avslutnings klänningar och hittar en hel del fint faktisit. Tror jag ska klicka hem en beställning snart :-) Har inte gjort något speciellt idag, tog en tur ner till Vickan som jag skulle och sen har jag varit hemma och ätit chips. Senare ikväll får jag mysbesök, tur att jag städat osv på mitt rum!! Hade nog inte varit så roligt att komma hit annars, puh.

Ska nog dra på en film innan jag ska ut och fixa med lite saker, imorgon taggar jag inför fest? Tror det lutar åt det hållet. Wiiihoooo!! Min helg kan nog inte sluta bättre än såhär då, fy tusan. Klickade hem en ny väska förut också, rätt välbehövligt eftersom jag inte äger för många, he-he.

Nej gud nu känner jag att jag verkligen tölar på om saker som inte ens är viktiga, men blir så när man är uttråkad kanske...

Hihi pusss



In the end, we only regret the chances we didn't take,
the relationships we are afraid to have and the decisions we waited to long to make.


Me and my microphone

Känns gott att säga äntligen helg!! Hade utvecklingsamtal efter skolan som gick riktigt bra faktiskt, mycket positivt och är ju alltid kul att höra! Annars var jag med mamma och handlade så då fick jag mig en påse godis som snart är slut.. Haha;)

Har ingen aning om vad det blir senare, ska iallafall ner en snabbis till Victoria sen får jag se hur kvällen slutar. Imorgon lutar det mot kalas, men jag vet inte? Min plånbok säger nej till det men är hur taggad som helst så får se hur det slutar!

Pussss

kärlekens tunga

Gjorde mitt matte prov idag efter skolan som jag legat drygt 6 månader efter med, så bra där tycker jag! Gick inte så bra som jag hade trott på men hoppas resultatet blir någotlunda bra.. Efter skolan åkte jag och Wenche ut och köpte mjukglass i det fina vårvädret, sen träffade vi Leona och Jolin en sväng och bara varit ute och tagit det lungt. Gick hem till henne ett tag och sen drog jag upp till styrkan och körde ett pass, hur gott som helst var det! Nu är jag nyduschad och fräsch, ska snart sätta på några prison break avsnitt och kolla på innan jag somnar. Borde plugga in tyskan och so:n också, men vet inte riktigt om jag lyckas dra fram min ork till det......

Ha det bra, puss!

Im addicted to the way you move



some girls arent meant to be tamed,
they just need to find someone just as free to run with them



jag gör allt som krävs

Äntligen fått min dator tillbaka! Känns rätt gott:) Förövrigt hade vi nationella skriv prov i engelskan idag och det kändes faktiskt rätt bra. Tur det iallafall! Annars idag har jag inte gjort någonting alls. Ska snart kila upp till styrkan och köra ett pass och ikväll för det bli film och bara ta det lungt. Har inte så mycket mer att säga men slänger in några bilder igår från spex fotograferingen!






han är en riktig karl en sån man vill ha

Igår fredag hade vi engelska nationella prov hela förmiddagen, kan ju inte säga att det gick så väldigt bra för min del. Gjorde mitt bästa så det är bra iallafall! Åkte till sportaffären och fick mig nya tränings skor av mammis. Sen hem och kollade på pb ett tag innan jag drog upp till styrkan och körde ett pass. Hem och åt mat och fixade till mig lite innan jag drog mig neråt till Wenche. Dit kom även Elin efter ett tag så vi hade det roligt :) Efter ett tag skulle de på studentfest så Angelica kom och hämtade mig på mopeden så åte jag till dom ett tag, grillade korv och hade det trevligt. Johanna, Jolin, Marcus, Gabbe och Martin var även där. Runt halv tolv åkte jag till S och vi kollade film och hade mys. Trevligt!;) Idag har jag ingen aning om vad det blir, men är sugen på att göra något roligt. Får se vad dagen bjuder på helt enket..

Min dator är snart lagad och det gillar jag, känner att det är inge roligt att blogga på denna dator eftersom jag inte har någonting roligt på den här. Får stå ut några dagar till.

Puss på naveln

studiedag

Studiedag idag och det känns rå skönt! Skulle varit lite bättre att vara ledig på fredag och få lång helg istället ;) Idag får det bli träning och bara ta det lungt. Igår spenderade jag min dag med Wenche. Vi bakade kladdkaka och hade det trevligt! Länge sen man var med den bruden också. Annars har jag inte så mycket mer att skriva om. Kommer in ikväll!

pUSS

baby let me blow your mind tonight

Snabb dag i skolan idag, vilket var skönt! Underbart väder ute som är ett plus i kanten. Nyss kollat på prison break och tagit det allmänt lungt. I lördags fick det bli en spontan utekväll för min del. Började hemma vid Linnea där även Wenche, Leona och Irmeli var. Lite senare drog vi oss vidare på 18-års fest där det var ett bra drag! Drog mig hemåt efter tre och då slocknade jag direkt i sängen. Dagen efter får jag skylla mig själv över!! Haha.

Nu ska jag kila upp till styrkan och springa av mig lite!



Hemklickad!

klipp och färg

På tisdag blir det klippning och färgning för min del, men hur? Har inte klippt mig på över ett år så kommer nog behövas ta en bit på mitt hår (!!) Skulle vilja ha det i ungefär den längden, problemet är ju bara att jag inte passar i det..




C'mon get me, get me on the floor

Har inte bloggat på flera dagar men det är bara för jag inte haft orken till det. Min dator funkar inte så får använda den stationära som är himla snabb.. De senaste dagarna har jag inte gjort speciellt mycket, varit i skolan och kirrat kort på styrkan! Var och träna där igår och det gillade jag, så kommer bli hård träning för min del. Gott!!
Annars igår var jag ensam hemma ett tag för de andra var till Torsby, så beställde mig pizza och kollade på tv hela kvällen, rätt gott. Lite senare fick jag sällskap och det var mys!

Idag har jag inga planer alls, men funderar på att kila upp till styrkan lite senare och sen lägga mig i solariumet och få lite färg på kroppen. En lugn helg alltså, behövligt!!

Nu ska jag dra mig, känner att bloggen blir tråkigare och tråkigare, men ni får stå ut tills min dator är fiiiixad ;)

puss

RSS 2.0