till the world ends

Jobbig dag i skolan idag, men det gick! Haft väldans mensvärk hela dagen, därför har jag inte gjort speciellt mycket. Tagit det lungt och legat i sängen för det mesta, gott ibland. Ska snart hoppa in i duschen, få mig något i magen sen täna på engelskan och somna till prison break. Bra avslut på denna dag! Igår beställde jag även min avslutnings klänning, perfekt är den!! Och idag beställde jag till nytt skyddsplast och en bikini så det får jag nog nån dag framöver. Gott med nya saker:) Nu ska jag kiila.

Pussss

Du får mig att le

lett

Min dator vägrar sammarbeta med mig längre så sitter för tillfället vid den stationära datorn där jag inte har några bilder alls. I helgen blev det kalas för min del, mycket bra kväll med roliga folk!! Fick oss massa roliga samtal under kvällen;) haha, ojojoj..
Idag var det bara att hoppa upp ur sängen runt sju och sedan dra sig mot skolan. Fick mina skolkläder idag och de var ursköööna, synd att byxorna var lite för långa osv. Annars idag har jag inte gjort speciellt mycket, sättit upp speglarna i mitt rum och städat där så nu är det rent och fint!! Sen får det bli plugg, bokrecensionen måste vara klar nu. Ligger nog drygt 2 veckor efter, bra där sandris!

kissieees

it's okey not to be okey

Idag tog jag ledigt från skolan och åkte ner till Karlstad! Följde först med syrran till skin deep där hon skulle tattuera sig. Råsnyggt blev det!! Efter det handlade vi lite och var inne på ikea. Fick med lite grejer till mitt rum så nu har jag nyss städat och gjort det snyggt:) Senare har jag ingen aning om vad det blir men tror nog det blir ganska lugnt för min del. Gott!

PUSS

branäs

Kom hem runt halv sex efter en dag i Branäs med skidåkning! Lite surt att gondolerna inte var på för vädret inte var det bästa. Fick åka buss upp och när jag och Diana väl kom upp funkade inte de liftarna heller.. Så vi hade inte väldans lust att gå upp för världens jobbigaste backe så tog bussen  ner tillbaka! Hann åka lite i barn backarna och en gång från toppen. Men varit en bra dag med bra sällskap!

Nu har jag ingen aning om vad det blir. Så himla trött! Blir nog att städa ihop lite på mitt rum innan jag fixar till mig lite mat, duschar sen hoppar i säng och kollar på film. Lät inte alls fel det just nu!!

Förövrigt beställde jag hem lite kläder från h&m igår som kommer i mitten av maj(!!) känns inte helt okej med de långa frakterna men får vänta! Då har jag nog förmodligen sparat lite mer pengar så det är ett plus i kanten.

Puss på er sötisar


my angeeel





You can count on me like one, two, three
I'll be there and I know when I need it
I can count on you like four, three, two
And you'll be there 'cause that's what sisters
Are supposed to do, oh yeah, ooh, ooh

I love you <3

well behaved women rarely make history

Har inte bloggat på länge men har inte haft orken! Mina dagar har i stortsett varit toppen, i helgen hann jag med lite fest också. Och annat roligt:) De senaste dagarna har jag varit i skolan och inte gjort så mycket alls. Hunnit kolla klart på säsong två av pb på bara tre dagar. Hejja! Förut tog jag mig en promenix med min söta vän Diana. Gick till sjukhuset och la oss och sola en stund. Gott! Nu får det snart bli duschen sen en tidig kväll, till morgonen åker jag till Branäs och sen kommer jag  nog hem med ett eller flera ben brutna.. oj hur ska detta gå!!

puss

I treat the people I love like I wanna be loved

.

I SWEAR TO TELL THE TRUTH.. and other stories

Inte bloggat på några dagar men har helt enkelt inte haft tid! Solade med några brudar i torsdag och humöret har inte varit på topp de senaste dagarna heller. Asch, lägger inte ner energi på dåliga saker längre, fokuserar på det bra som finns. Igår var det fredag vilket betydde att det är helg, spenderade min kväll hemma hos Diana med henne och Johanna. Trevligt! Åt godis satt och prata osv. Drog mig hemåt runt tolv, men somna nog inte förens runt fyra-fem.. Idag har jag inga planer alls, är så sugen på utgång men det blir det nog inget för min del! Ska snart hoppa in i duschen och fixa till mig lite. Sen funderar jag på att ta en promenad i det fina vårvädret. Underbart!!

puss hej

i taxin, i trappen, i hissen, i hallen jag faller

Hade no prov hela förmiddagen idag och kan ju inte säga att det kändes direkt bra.. Inte min starkaste sida det där med fysik! Annars var jag och kollade linser förut och hann även med att svimma en gång, fy det gillar jag inte. Är nog den värsta känslan när man blir yr osv. Efter jag kom hem la jag mig och kolla på de sista avsnitten av säsong ett av prison break. Nu hoppas jag bara säsong två blir klar snaaart! Ska snart hoppa in i duschen sen får det nog bli en tidig kväll för mig. Helt slut!

Fick även hem en massa packet igår, allt passade perfekt och var perfekt. Idag fick jag ett nytt skal till mobilen som jag gillar mycket mer än det rosa glittriga! Ska få i mig lite mat i min mage nu, hörs senare! Puss


mmmmmm




Beställde nyss hem denna blus från ginatricot, pappis är att bra han:)

eyeglasses



Dessa sitter snart i fejjan på mig!;)

do it like a dude, do it like a brother

Var planerat att jag skulle kalasa igår. Men så blev det inte! Tog det lungt med mina söta vänner Johanna och Angelica istället. Pratade, skrattade och hade det allmänt roligt. Åkte hem jämt före ett någon gång och då satte jag på one tree hill och kolla på. Somnade jämt efter fem någon gång tror jag det var. Idag får det bli en stund i solariumet, tar med mig Angelica upp till sjukan så vi får oss lite färg:) Blev rätt sur förut när det inte gick att ladda ner pb-avsnitt så beställde hem säsong ett istället! Får den nog förhoppnings vis till tisdan! Fast för serien!;)
Nu ska jag få mig nått i magen, puss


who do you think you are? running around and leaving scars..

Vaknade jämt före tio. Inte helt själv, gott med lite sällskap ibland;) Ska snart fixa till mig lite sen går jag till anne's med Angelica och kikar lite på smink. Skulle vara behövligt med lite nytt! Men plånboken skriker! Idag/ikväll har jag ingen aning om vad det blir. Något roligt hoppas jag!

Igår spenderade jag även kvällen med Diana. Mycket roligt! Hade några skrattanfall, men som sagt. Ett gott skratt förlänger livet! Sen åt vi grönsaker och dipp, plus massa glass! Muums:) Nu ska jag kilaaaaa. Puss

I will turn around and say - watch me!





there are so many people out there who will tell you that you can't
what you've got to do is turn around and say "watch me".

I dare you to love me

Fredag idag vilket känns råskönt! En helg ledig är inte helt fel. Skolan idag gick snabbt och var en ganska lugn dag. Just nu för tillfället sitter jag och kollar på family guy som går på teven och sitter vid datorn. Ingen aning om vad det blir ikväll men känner för att glo prison break hela dagen med en fet godis påse brevid mig!! Skulle inte vara fel;) Får se vad dagen bjuder på helt enkelt, ska iallafall hoppa in i duschen snart och plocka ihop lite på mitt rum, ser ut som det varit en bomb här! Nääj, nu ska jag dra mig.

Kissies

jag har det bra idag

Sitter vid datorn just nu och lyssnar på musik. Ska snart hoppa in i duschen sen får det bli sängen för min del. Så trött! Var till anne's förut med Angelica så fick med mig lite smått hem. Var även och solade så brunare blev vi med, men det är inte helt fel. Var ju som sagt och kollade min syn idag så glasögon blir det för min del, blä det gillar jag inte. Så till veckan åker jag dit och kollar linser så förhoppningsvis får jag börja med det direkt istället;) Annars har jag inte gjort alls mycket idag. Gjorde mitt omprov i no idag och gick riktigt bra. Nästa vecka gör jag nästa del och hoppas det går lika bra. Men nu ska jag hoppa in i duschen, läxan sen sängen!

puss

klubba sönder lettland visa hur man festar

Gör nästan ingenting om dagarna nu för tiden så vet inte vad jag ska skriva! Var iallafall skolan idag, fick GÅ dit. Men sån tur var fick jag gå tillsammans med Ida och Johan. Sen har det varit en hel chill dag i skolan, och fick ta mina ben och gå hem också. Men det var gott förutom att det snöade sååå mycket. Blää!! Sommar vill vi ha;)
Ska snart lägga mig och träna på no:n eftersom jag har prov i det imorgon, och efterskolan imorgon ska jag även och kolla min syn. Aja, har nog inte så mycket mer att säga. puss

suuugen



Ååååh, precis där skulle jag vilja ha en tattoo.. Blir så grymt sugen på att göra en!
Men vet att jag aldrig skulle våga lägga mig under nålarna.....

hur länge tror du en längtan kan leva?

Upp jämt efter sju imorse för att fixa till mig lite och dra mig mot skolan, usch.. Hade idrott första timmen som jag hoppa eftersom jag hade nationella prov en halv timme efter lektionen börjat. Gick rätt hyffsat bra på provet, nöjd med min insats alltså. Dagen fortsatte med rätt lugna lektionen och efter skolan åkte jag hem la mig framför teven och kollade några prison break avsnitt. Fast för det programmet! Annars har jag inte gjort speciellt mycket. Renbäddat i sängen så ska bli gott att lägga sig där ikväll! Snart får det bli duschen sen kryper jag ner under täcket och kollar på mera PB!

Puss sööötis

HOME IS WHERE YOUR HEART IS

Inte bloggat på några dagar men har inte haft tid! I fredags fick det bli mys med min söta vän Victoria. Vi kollade på innebandy och sen gick vi hem till henne och pratade och bara tog det lungt. På lördag fick det bli en partykväll för min del. Gick först hem till Diana där Pontus även var, vi kollade på ice age 3 innan vi bestämde oss för att dra ut. Så fixade till oss och drog hem till Jonte på förfest. Sen följde jag med hem till Ida en stund innan jag drog mig hemåt. Bra kväll! I söndags fick det bli en mysdag med massa godis tillsammans med Johanna och Diana. Kollade på film och åt en massa godis, så det ska vara på söndagar! Idag var det skolan, sjukhus, skolan och sen hem. Kollat på prison break ända sen jag kom hem, eller ja jag slängde ihop med paj jag åt förut också, inte helt fel!;)

Ska även försöka plugga lite sen, om jag orkar det må säga! Puss





Två bilder sen i lördags! Den sista bilden - I know you like it;)

I slutet



In the end, we only regret the chances we didn't take,
the relationships we are afraid to have
and the decisions we waited to long to make.

baby



Min goding som väckte mig imorse pga. att han skällde nått så förbannat!! Drog mig väl upp ur sängen då för orkade inte ligga kvar, sitter bara vid datorn nu och ska snart ta mig lite mat. Magen skriker! Sen ikväll för vi se hur kvällen slutar:)

Puss sööötiisar

ett skepp kommer lastat med vadå?

Nyss fått i mig lite pizza i magen, satt fint det! Hade Victoria på besök ett litet tag förut, men hon stack för inte så länge sen. Har ingen aning om hur denna fredag ser ut, men hoppas det blir en rolig kväll iallafall! Just nu för tillfället itter jag här vid datorn och lyssnar på musik, ska snart ta tag och fixa till mig lite så jag ser lite mer männskligare ut! haha.

Kissies

Infect me with your love, and fill me with your poison

Kom hem för en stund sedan, tillbringade min kväll med Diana. Var och solade först, sen drog vi hem till henne där jag slängde i lite färg i hennes huvud. Hoppas hon blev nöjd det trollet!:) Nu sitter jag för tillfället bara i min säng och inte gör ett dugg! Väntar på att prison break ska ladda klart så jag kan lägga mig och kolla på det ikväll, men det tar nog ett tag till det. Haha!

Beställer även klipp och färg tid till veckan, ojojoj.. Undrar om jag kommer bli nöjd denna gång, inte ofta jag blir det. Men som sagt så är jag tvungen till att klippa av en bit om det ska växa, så otroligt slitet just nu, det ogillar jag!!

kissies


shake your body, oh-oh

Vaknade runt halv tolv idag, rätt gott att sova liiite längre! Laddade ner det nya oth avsnittet som kommit ut och drog mig neråt till Vickan så vi kollade på det. Surt att det bara kommer ut ett nytt avsnitt per vecka!! Gick hem därifrån runt fyra eftersom hon skulle till Råda då. Fick i mig lite mat när jag kom hem sen hamnade jag här;) Snart kommer de hit med tv;n och installerar den, sen tar jag med mig Diana upp till sjukan och solvar lite. Gott! Sen får vi se vad dagen bjuder på.

Fredag imorgon och jag gillar det, får se vad denna helg bjuder på. Hoppas någonting roliiigt!

Kissies

vi mot världen

Vaknade imorse runt nio av att någon random ringde och väckte mig!! Kunde inte somna om så då var det bara att kliva upp ur sängen och göra något roligt. Satte mig och kollade på tv innan jag hoppade in i duschen, fixade till lite mat som jag slängde i mig innan jag drog mig vidare hem till Diana där äve Becca var:) Vi gick ut på stan och kollade i lite affärer innan vi gick hem till Diana och bara tog det lungt. Vid sju skulle dom till udde så jag drog mig hemåt då istället, åt lite mat och kollade på OC. Nu hamnade jag här och ska se vad jag ska hitta mig på med ikväll! Haft en bra dag med mina girls iallfall!

Snart slut på lovet, känns som jag inte hunnit gjort nästan någonting!! Får styra upp något roligt de få dagarna som är kvar. När skolan börjar är det hockeyturnering som gäller, ojojoj undrar hur det kommer sluta! Bambi på hal is kommer det nog bli;)

Kissies

en stund i sooolen

Vaknade runt elva imorse, förstår inte varför jag inte orkar sova längre! La mig iallafall och kolla på tv när jag vaknade och tog med mig brorsan till Pekås lite senare så jag fick handla lite grejer till maten jag fixade till. Duktig jag är och lagar mat när alla andra jobbar! Mina syskon ska vara glada att de har mig;) Efter det tog jag mig en tur till anne's med Angelica och kikade lite, gick vidare och kollade på kläder och sen hem till Angelica's karl! Drog upp till sjukan och solade 20-minuter var, himlans gott! Lite mer färg fick jag på magen också! Fick även min mobil idag, så håller på att ladda ner itunes til datorn så jag kan starta den, och herregud vad drygt det går alltså!! :)
Sen får det bli film resten utav kvällen.

kissies

en stund i sooolen

Vaknade runt elva imorse, förstår inte varför jag inte orkar sova längre! La mig iallafall och kolla på tv när jag vaknade och tog med mig brorsan till Pekås lite senare så jag fick handla lite grejer till maten jag fixade till. Duktig jag är och lagar mat när alla andra jobbar! Mina syskon ska vara glada att de har mig;) Efter det tog jag mig en tur till anne's med Angelica och kikade lite, gick vidare och kollade på kläder och sen hem till Angelica's karl! Drog upp till sjukan och solade 20-minuter var, himlans gott! Lite mer färg fick jag på magen också! Fick även min mobil idag, så håller på att ladda ner itunes til datorn så jag kan starta den, och herregud vad drygt det går alltså!! :)
Sen får det bli film resten utav kvällen.

kissies

RSS 2.0