KÄNNER DU DETSAMMA, DETSAMMA, DETSAMMA SOM MIG?

Vi är förlorare jag och du, för ingen av oss vågar tala ut,
för ingen av oss säger vad vi känner, står vi här men vi är bara vänner,
finns inga vinnare i lekar för två, inga vinnare de är bara så,
och om allting skulle falla imorgon
så vill jag veta att du visste hur jag kände de då.

30 NOVEMBER

Hade ju bad på idrotten idag, simmade nästan trettio längder. Men det var skönt efteråt! Slutade tjugo över två och åkte hem direkt, fick i mig lite mat och sen blev det en powernap på en timme eller mer. Har nyss plockat upp allt som låg på mitt golv, tänt ljus och nu får det bli några one tree hill avsnitt. Go dag! Imorgon är det studiedag också, känns skönt att slippa den jobbigaste dagen på veckan. Och till helgen blir det att spendera den med mina brudar, kan ju inte bli bättre. Over and out




dag 21 – mitt favoritprogram och varför.

Mitt favorit program är One tree hill såklart! Jag har gillat den serien sen jag började kolla, jag vet inte riktigt varför jag gillar den så mycket men det är nog bara för den är riktigt bra. Kung serie!

dag 20 – någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Det finns miljarder saker jag vill ha mer än något annat just nu, skulle vara riktigt skönt med en utomlandsresa med mina bästa vänner, några miljoner på banken och sådär. Jo jag kan drömma mig bort med endel saker!!
puss

STRENGHT

give me the strenght to accept the things I cannot change,
courage to change the things I can and wisdom to know the difference.

PENGAR I MIN FICKA KLART JAG BJUDER MILJARDER

En riktigt go dag i skolan idag, hade inte alls många lektioner och massa håltimmar. Så det har varit skönt! Fick även sluta en halv timme tidigare och då bar det iväg hem. Beställde pizza med Victoria och lånade deras internet så har äntligen fått uppdatera min telefon. Gick ju helt enkelt inte med vårat internet.. Konstigt! Nu är jag iallafall hemma och varit det i ungefär tre kvart. Ska snart hoppa in i duschen och sen får det bli en tidig kväll, sover så himla dåligt om nätterna så jag vet inte. Inte så himla rockigt kanske! Imorgon är det även bad som gäller på idrotten, usch. Gillar det verkligen inte, men det får helt enkelt gå. Har bara en lektion efter så det är skönt! Over and out.





Bjussar på två bilder på "lellön" och mig!

yeah, I like how it feels

Seg måndag, hade prov idag vilket inte gick alls som jag trodde. Kunde nästan ingenting och det känns surt för vill verkligen inte få omprov! Nog om det. När jag kom hem såg jag att jag hade fått ett paket från nelly, bara att öppna och kika, toppen jag beställt hade kommit och den passade perfa! Senare följde jag med mammis till morfar han ville ha hjälp med telefonen! Sen till domus med mamma och handlade lite och ner till vikingen och hämta ut mitt paket från h&m som kommit, och allt passade där också. Bra dag med andra ord måste jag ju säga! Ska snart fixa till mig en sallad och sen sätta på one tree hill resten utav kvällen. Over and out.

MYS

Har en stor mugg varm choklad brevid mig och beck på tvn! Avslutar en go helg med det, imorgon är det back to school som gäller och börjar veckan med ett stort prov! Ttyl


dag 19 – min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.

Det beror helt på vilken tid på dygnet, hur mitt humör är osv. När jag stiger upp på morgonen brukar jag alltid tänka "fyfan" sen fixar jag till mig, plattar håret, sminkar mig och då kan jag känna att jag ser lite mer normalare ut. Men jag kan aldrig kolla mig själv i spegeln och tänka "fyfan vad snygg jag är". Där har ni lite hur min reaktion är!

-

WHEN SOMEONE LOSES FAITH, YOU JUST HAVE TO BELIEVE FOR THEM.
AND EVENTUALLY THEY WILL START TO BELIEVE AS WELL.

FÖRSTA ADVENT

Har inte sovit alls bra inatt, vaknat flera gånger och inte kunnat somna om. Vet inte varför det varit så, ogilla! Igår blev det en riktig mysdag hemma med godis och massa julmust! Mums. Tränade även på prov så en del är inne i mitt huvud, bra där. Nu ska jag slänga i mig lite lasagne pappa gjort och kolla på one tree hill. Sen fixa till sig lite och gå ut och kika i affärerna med Victoria när hon kommer hem. Bra dag! Over and out.

IT´S TEMPORARY


dag 18 – min favorit film.

Är helt klart alla Twilight filmerna. Kärlek till dom! Vill verkligen se Breaking Dawn men har inte haft ork att åka buss ner till Kd och kika på den. Men antar den snart kommer att kunna laddas ner.

dag 17 – en bild på det jag köpte senast.

Har ingen bild på det jag köpte senast! Men det är iallafall en pälshalsduk från h&m jag fick i brevlådan häromdagen! Show you some pics later!

I DRINK COFFEE SO I CAN DO ALL THE STUPID THINGS FASTER

Min helg började bra men idag känner jag inte för att göra någonting. Måste träna på prov men har ingen ork till det. Blir antagligen plugg hela dagen imorgon istället. Och är julskyltning här imorgon som man skulle vilja kika på men så blir det nog inte! Idag har jag varit med pappa till farmor och farfar och hälsat på. Hjälpt dom att sätta upp ljusslingor osv. Trevligt så! Och nu har jag nyss plockat upp lite på mitt rum, tänt ljus och satt på one tree hill på teven. Så, såhär kommer min kväll att se ut. Rätt så skönt ändå! Vet inte om jag ska säga att jag fått roliga sms eller tråkiga sms idag. Ja jag vet inte. Over and out.


jag är miljoner indianer

Har varit en riktigt bra dag idag! Hade en kort dag i skolan vilket var riktigt skönt. Var bara och åka hem, följde sedan med och kollade på köksluckor och sånt vi ska ha och sen med mamma och handlade. Fixade till en tacogratäng till familjen och sen ner till Victoria och senare till hallen där även Malin var och senare kom även Elin, Frida och Olivia! Kollade på killarna när dom spelade. Och såklart vann dom ju! Duktiga pojkar. Nu är jag hemma och har varit det i ungefär tre kvart. SKa strax gå och tvätta bort sminket och bädda ner mig i sängen med one tree hill på tvn! Hur mysigt! Talk to you later.


I NEED YOU RIGHT NOW

Ja, vad har jag gjort idag? Varit i skolan som vanligt, dagen har inte varit så himla jobbig ändå. Förutom att huvudvärken höll på att ta död på mig! Usch. Dagen idag har jag inte gjort speciellt mycket annars, borde ha pluggat på samhällen men det har jag ju såklart inte gjort än. Får helt enkelt ta och göra det nu. Imorgon är det fredag och helg och blir antagligen att kika på DM nere vid hallen imorgon. 95 killarna som spelar tror jag så kan blir roligt! Och resten av helgen kommer bestå av plugg plugg och plugg eftersom vi har ett stort prov i medicin på måndag, ser fram emot detta! weho. Over and out.

I am not pushing you away, i am holding you for dear life

Dagen i skolan idag gick väldigt snabbt faktiskt, hade även ett studiebesök vid sättra gården! Trevlig personal och de som bor där verkar vara riktigt gulliga. Kommer bli spännande med praktik till våren! Var hemma runt fyra och då var det bara att få i sig något att äta och sen kila ner till Victoria. Hur trevligt som helst även om vi inte gjorde så himlans mycket! Nu är jag iallafall hemma och har nyss duschat, skönt. Så ligger go och fräsch i sängen och ska snart sätta på one tree hill och kika på tills jag somnar. Imorgon är det en riktigt dryg dag.. 8-16!! Men man får stå ut. Over and out.
I wanted it to last forever, not just for a second.

the place


Innebandy

Hade ju som sagt innebandy turnering i skolan idag, riktigt roligt faktiskt! Första matchen blev 3-3 och sista tror jag vi förlorade med 7-8? Ingen aning men nått sånt blev det iallafall! Bra dag. När jag kom hem var det bara att hoppa in i duschen och sen fixa sig lite. Följde med mami och handlade sen till farmor och farfar en sväng. Nu har jag nyss fått i mig kvällsmat och kollar på one tree hill! Ska strax ta och kolla på hälsa läxan vi har tills imorgon. Sen blir det nog en tidig kväll! Hämtade även ut mitt paket från h&m förut, min pälshalsduk eller vad det heter hade kommit. Like it!!
ttyl

true story


dag 15 – min favorit årstid och varför.

Min favorit årstid är självklart sommaren. Sol, bad, brun bränd! Ja det säger ju lite. Min födelsedag på det gör det ju inte mindre bra heller. Tänk att få sitta ute sent på kvällen med vännerna, ta en cider och bara umgås. Hur underbart!! Sommarn 2012 kom hit snart!

VO1

hittade lite roliga bilder i min phone från helgen som jag bjussar på!

All I see is your face, all I need is you touch

Kom nyss hem från Vickan, varit där en stund. Kollade runt på kläder och pratat osv. Mysigt! Nu sitter jag i soffan och ska kolla på finalen i ensam mamma söker. Dagen idag i skolan har gått fort, inte haft nästan några dryga lektioner så, ett plus på det iallafall! Imorgon är det innebandy turnering i skolan som gäller, taggad! Vi kommer leverara ute på plan. Ttyl

min goding

*

Don’t pray for an easy life, pray for the strenght to endure a hard one.

dag 14 – någonting jag ångrar.

Finns några småsaker jag ångrar men också en sak jag ångrar som jag inte tänker ta upp på bloggen! Ni får helt enkelt vara nyfikna!

FIRST I'LL KISS YOUR NAVEL, WORK MY WAY DOWN, BABY, YOU CAN LAY DOWN ON THE TABLE

Hade en riktigt bra kväll igår med brudarna. Kollade ju på innebandy först och sen hem till Ellen en snabbis och sen hem till Emma, där vi brudar lagade tacos och tog oss några groggar! Tutemokillarna kom över ett tag och pratade lite och så, trevligt!! Kvällen slutade runt ett för min del och blev sängen rätt så fort då. Men hade en bra kväll! Idag har jag inte gjort alls mycket varit hemma och tagit det riktigt lungt bara. Så det har varit skönt faktiskt. Nu kollar jag på one tree hill och försöker uppdatera telefonen men det får ju riktigt långsamt och avbryts hela tiden. Lett! Over and out.

dag 13 – en bild på mig själv för ett år sen.


Ikväll är det du och jag

Sitter och ska försöka uppdatera min ibaby, men var tvungen att ladda ner det nya itunes först och det står på 50 min kvar att ladda!! Jobbigt. Senare vid tre blir det iallafall att kolla innebandy med några brudar och senare hem till Ellen på tacomys och kalas. Kan spåra ur med de nötter jag ska vara med! Tippar iallafall på en bra kväll :) Ska snart fixa till ett ansikte så de inte blir rädda när de ser mig, haha! Over and out.

You can't make a mistake twice. The second time you make it, it's no longer a mistake, it's a choice.

Har haft en riktigt bra start på helgen faktiskt! Fick sluta tidigare från sista timmen och dessutom fikade vi bara sista timmen. Mumms! Åkte hem och fick i mig lite mat inna jag gick ner till Victoria där även Ellen var, vi pratade och hade det trevligt ett tag innan vi begav oss mot Ekshärad. Edebäcks killarna spelade match mot Munkfors så kikade på den, och edebäck vann ju såklart! Åkte hem efter det och hann kolla på vilka som gick vidare i idol. Nu ska jag nog alldeles strax krypa under täcket och sova, känner mig riktigt trött!! Imorgon blir det att även då kika på innebandy, tacomys på kvällen och ett litet kalas kan det också bli. Min helg är fullpackad helt enkelt, men sånt gillar vi till tusen!! talk to you later

9 crimes

Jag vet nästan inget om dig
Du vet nästan inget om mig
Finns det en så finns det flera
Jag vet nästan inget om dig, du vet nästan inget om mig, finns det en så finns det flera


Äntligen klart med båda uppgifterna i engelskan och vård uppgiften, känns riktigt skönt må jag säga! Stolt över mig själv att jag tog tag i det nu. Bara några veckor efter med en av uppgifterna. ehe! Nu ska jag ta en lång och go dusch innan jag bäddar ner mig i sängen med One tree hill på tvn. Börjar inte förens tio imorgon så ska bli gott med sovmorgon och sen helg ♥

dag 12 – en bild på ett ställe jag vart på.


norges största land, upp och dansa som bounce

Hemma från den drygaste dagen i veckan i skolan. 8-16! Men det känns skönt för nu är det bara fredag kvar och då har vi bara tre lektioner sen helg! Blir mys med tjejerna och det gillas till tusen. Idag är mina planer att försöka hitta orken och göra klart allt jag ligger efter i, men som sagt så säger jag varje dag att jag ska göra det men gör det aldrig. hm! Annars ska jag nog bara ta det lugnt idag, får helt enkelt se om det dyker upp något spontant senare. You'll never know! Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och kika runt efter kläder! xoxo

dag 11 – någonting jag oroar mig för.

Klart det finns saker som jag oroar mig för, finns en hel del faktiskt. Saker som jag tror alla oroar sig för någon gång i livet. Hur det kommer bli i framtiden och allt. Vill inte ta upp allt jag oroar mig för så det får räcka såhär. xoxo


För du vet att jag är last man standing

Hemkommen från skolan, eller haer varit hemma i sisodär 40 min kanske. Gick faktiskt snabbt denna dag med, spelade också innebandy på idrotten idag, det är riktigt kul men inte så himla kul när jag verkligen är urdålig på det. Kan jag inte få va bra på någonting! Våran klass plus BF har iallafall anmält oss till innebandy turneringen och hoppas väl att det kanske går lite bättre då. Man får hoppas alltiså! Idag har jag absolut inga planer, men ska försöka ta tag i alla uppgifter jag ligger efter i. Lär ju vara skönt efter när jag inte har någonting mer att göra!
Nu sitter jag i soffan och lyssnar på musik. Börjar bli lite småtaggad inför helgen alltså, lutar mot utgång! Men vi får helt enkelt se hur det slutar. Over and out

PENGAR RULLAR IN SOM DET SKA, DET GÅR BRA NU

Check! Påväg hem till mig i brevlådan!

dag 10 – en bild på mig idag och vad jag hade på mig.

Orkar inte bild! Hade på mig jeans linne & jumper idag! xoxo

det var just här jag stod för några år sen

Min dag har inte varit så speciell, den har varit precis som alla andra tisdagar! Dagen i skolan gick rätt fort, var inte så speciellt många jobbiga lektioner faktiskt. Hade utvecklingssamtal idag också, det var väl helt okej. Fick F på mitt första matteprov vilket inte är så himla rockigt! Tog en powernap innan samtalet och kan lova att det var riktigt skönt, men nu är jag inte så pigg på att sätta och göra massa hemuppgifter i samhällen som ska vara klara tills imorgon, nattplugg kanske det får bli? Är ju en heldel jag vill se på teven idag! ;) Ska hoppa in i duschen nu iallafall, Over and out.



you make me

YOU KISSED MY LIPS AND SAVED ME

Hemkommen från skolan nyss, har hunnit äta och kollat igenom skolkatalogen! Och herregud hur jag såg ut på gruppbilden, ska jag våga visa mig ute igen? Nej fy. Detta är nog det sämsta jag varit med om tror jag. Har varit en rätt go dag i skolan ändå, inte så många jobbiga lektioner alls så det har varit skönt. Resten utav dagen/kvällen ska spenderas framför datorn och senare ska jag kika på ensam mamma söker med min goa vän Victoria och kanske lite godis till det! Mys!! :) ttyl


,,

Blev inge styrkan idag utan har varit till farmor och farfar och fikat, städat mitt rum och renbäddat i sängen! Så nu är det hur fräsch och skönt som helst vilket jag gillar. Ligger just nu i sängen och kollar på one tree hill och lär nog kolla på det resten utav kvällen också. Hur bra! Har tänt massa doftljus också så det är lite extra mysigt på mitt rum just nu! :) TTYL



dag 9 – bild på mig och min bästa vän.

Måste säga att alla mina vänner är mina bästa vänner, de betyder enormt mycket allihopa och jag är så himla glad att ni finns vid min sida i vått och torrt. Änglar♥

” With every breath you take, someone just took their last. Stop complaining about what you have and be thankful for not having worse. ”

Hade en bra kväll igår med alla folk! Åkte hem till Ellen runt tre där vi beställde pizza och mös lite. Åkte vidare till tutemo där vi kollade på skräck och hade det allmänt kul bara, gick hem runt före två igår och då fick det bli sängen direkt! Nu ligger jag i soffan med teven på och ska nog snart fixa mig ett ansikte sen får vi helt enkelt se vad dagen har att erbjuda! Tror jag ska kila upp till styrkan och köra ett pass lite senare. Kan va behövligt! ttyl

---

Har du gjort vad du ska
Är hon bättre än jag,
är du lika lycklig som du var
det är trist att vara den som sitter kvar här ännu
Jag tål inte att se er två tillsammans
Har du gjort vad du ska
Är hon bättre än jag,
är du lika lycklig som du var
det är trist att vara den som sitter kvar här ännu
Jag tål inte att se er två tillsammans

so dont go breaking my heart, I can't take it anymore

Upp klockan åtta imorse för dusch osv innan skolan! Hade prov första timmen och det kändes riktigt bra faktiskt. Sen har det bara varit en riktigt chill dag, fick även fika sista timmen och sluta en halv timme tidigare. Skönt! Vill kunna säga att det är helg nu och fri från skolan men icke, ska till skolan imorgon med på öppet hus, ta blodtryck på folk som kommer dit. Hur ska det gå!! Ikväll blir det att kika på innebandy med Amanda och Ellen. Trevligt så! Och imorgon blir det nog antagligen lite intag av goa drycker för oss tjejer i klassen, eller en myskväll! Vi får helt enkelt se hur det slutar sig. Tippar på en bra helg i varje fall! :) Nu ska jag ficka mig ett ansikte sen äta och åka vidare hem till Bellenbus! Talktoyoulater

you make me

Hade ju som sagt matte prov idag och det gick verkligen urdåligt, hur svåra uppgifter som helst. Hoppas verkligen på ett E så jag slipper omprov!! Dagen gick rätt fort idag i skolan, hade även innebandy på idrotten och var riktigt roligt faktiskt. (även om jag rent utsagt sög!) Ångrar mig att jag slutade när jag var liten faktiskt. Slutade vid två och åkte hem sen och sen har jag bara umgåtts med Victoria resten av dagen, slappat och käkat godis. Hur gott! Kom hem för en timme sen kanske och nu är jag nyduschad och ligger i sängen och kollar tv! Antar det blir en tidig kväll idag, hur trött som helst!! ttyl



l i f e

when life gives you a hundred reasons to cry,
show life you have a thousand reasons to smile

dag 8 – en dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Hmm, vet faktiskt inte någon stor dålig vana jag har. Men jag skulle inte vilja ha en vana att vara så lat och inte alltid åka bil dit jag ska! Får nog bli en liten ändring på det efter vintern tror jag, nu är det ju lite för kallt att gå :) plus så vill jag sluta småbita på mina naglar, usch vad äckligt det är egentligen..

NÅN BORDE BYTA STAD, FÖR NU KOMMER ALLT TILLBAKS

Hemma efter en inte så dryg dag i skolan! Började ju dagen med föreläsning vilken kan ha varit den bästa jag varit på, riktigt spännande och hemskt att lyssna på! Fortsatte dagen med rätt så goa lektioner och en skön hälsa lektion där vi bara låg i soffan och slappade, tror inte det går så bra på mitt läxförhör imorgon pga det.. Mitt fel! Väntar på att mammi ska göra tacos åt mig nu och sen blir det nog att vila en stund och om jag orkar ska jag dra mig uppåt mot styrkan och köra ett pass. Låter rätt skönt så så får det nog bli! TTYL

Ni som har legat med ett skåp, upp med händerna

Måndag efter lovet, väldigt dryg dag måste jag säga! Men den var tog slut tillslut och då bar det hemmåt och sen ner till Victoria en sväng där hon färgade sig så jag agerade lite frisör åt henne, eller ja tvättade ur färgen och blåste hennes hår. Men det blev jätte bra iallafall! Kollade på ensam mamma söker som gör hela måndagarna sen hemåt, fixade till lite mat i magen sen blev det en go dusch och nu ligger jag i sängen med musik i lurarna! Hur skönt. Börjar tidigt imorgon och då blir det två timmars föreläsning om en man som skulle berätta om sin dotter som har autism (stavning) Kan bli spännande ändå! Hörs, ttyl



I make them come N go

Igår hade jag en riktigt bra kväll med brudarna. Vi satt hemma vid Ellen först och åt massa gottit och drack till det. Spelade spel, skrattade och hade det allmänt bra helt enkelt! Hamnade tillsist hemma vid David på gärdet där det kanske var lite mera drag, nhl spel och bad i älven. Hur galna kan man va om man gör nått sånt? Iskallt! Jag och Vickan begav oss hemåt runt halv fyra då det blev bums i säng för min del. Vaknade idag upp av att syrran kom in till mig och snackade lite. Upp och kolla greys och sen ner till min underbara Victoria! Pratade och umgicks, hur kul som helst bara att vara i hennes sällskap. Hon får mig alltid på bra humör den bruden! Nu ligger jag nyduschad och go i soffan och resten av kvällen blir det bara tv mys och sen ladda upp inför skoldagen imorgon, vill ha lov längre!! ttyl





SHE JUST COULDN'T LET GO OF HIS SMILE, SO SHE KEPT IT IN HER HEART FOR A WHILE.

Dagen ser lovande ut! Ska åka hem till Ellen lite senare där vi ska umgås, kanske ta ett vinglas eller två och massa gottigheter till det. Hur bra kväll! Har duschat och ska göra mig iordning lite senare, äta och sen åka iväg. Men vi får helt enkelt se hur vi gör ikväll, kanske blir en myskväll istället!!
Måste berätta att syrran gjorde mig rädd igår när jag skulle sova, usch och fy! Vågade inte blunda eller ha det släckt i rummet. Nej ska aldrig mer hålla öronen öppna om hon ska säga nått när det är mörkt och kväll! Tur var det väl att jag somna och inte tänkte mer på det under natten. Diggar dig inte när du säger sånt syrran!!! talk to you later

twothousandandeleven

Hittills under HELA 2011 har du:
Druckit alkohol? - Ja
Rökt? Ja
Snusat? - Ja 
Varit full? - Ja
Rökt vattenpipa? - Nej
Däckat? - Nej
Kysst en främling? - Ja
Fått ett sugmärke? - Nej
Gjort ett sugmärke? - Nej
Har haft oskyddat sex? - Ja
Har strulat med fler än en person under 24 timmar? - Don't think so 
Kysst en kille i klassen? - Nej
Gjort något dumt? Ja
Gjort något som du ångrar? - Ja
Haft sex med fler än en person under 24 timmar? - Nej
Fixat dig i timmar? - Säkert
Gråtit inför mer än 10 personer? - Ja 
Smygit ut? - Nej
Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? Nej
Sovit bredvid någon av samma kön? - Ja
Sovit brevid någon av motsatt kön? - Ja

Lekt med någons känslor? - Nej
Älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den?- Hmm
Gråtit dig till sömns? - Nej
Gråtit framför någon du älskar? - Ja
Har haft sex ute i skogen? - Beror på hur man ser det 
Kysst en tjej? - Nej
Vaknat av att du gråter? - Nej
Skrikit ord som hora och slampa till någon - Nej
Mått bättre eller sämre av alkohol? - Både och
Slagit någon på skoj? - Ja
Blivit slagen på skoj? - Haha jaa
Lärt känna över 10 stycken nya människor? Ja
Gått bakom ryggen på någon? - Nej
Varit på sol semester? - Nej
Badat i havet? - Nej
Har haft snöbollskrig? Nej 
Sett en hel fotbollsmatch? - Nej
Inte sovit på en hel natt? - Ja
Varit på sjukhuset? - Nej
Sovit i över 12 timmar? - Ja
Sett en film mer än 10 ggr? - Nej

Lärt känna någon via internet? - Ja
Velat dö? - Nej
Fått ett IG? - Ja
Åkt buss i över 10 timmar - Nej
Varit ute en hel natt - Nej
Blivit tagen av polisen - Nej
Svikit en vän - Tror inte det
blivit våldtagen av en lärare? - Nej
Solat på stranden? - Jaa
Varit på nån konsert? - Nej
Gjort bort dig? - Ja
Blivit kär? - Ja
Varit otrogen? - Nej
Blivit lurad? - Ja det har jag nog
Hållit ditt nyårslöfte? - Hade inget


-

I was born to stand tall

I will keep on walking

Ligger gott i sängen och kollar på Idol på teven! Hur bra vore det inte om jag kunde sjunga lika bra. Älskar ju att sjunga även om alla andra i min omgivning skulle vilja att jag var tyst, haha! Mina röster går fortfarande till AmandaP och Andre, men hörde jag att han kanske skulle hoppa av idol? Inte bra!! Kikar också runt på olika sidor och kollar kläder, och kan det inte bara bli den sista november så studiebidraget kommer igen, vill handla! ;) Nu ska jag fortsätta kolla idol. ttyl

what doesn't kill you makes you a fighter

Det är redan fredag, vart har lovet tagit vägen? En helg kvar sen back to school. inte okej! men ska iallafall bli skönt att träffa mina classmates och alla andra folk! Idag har jag ingenting planerat, får helt enkelt se vad denna fredagskväll har att erbjuda. Någonting roligt hoppas jag på. Har faktiskt slappat hela veckan så nu känner jag för att göra något riktigt spontant faktiskt! Förövrigt lyssnar jag på musik och chillar i soffan, ska snart gå och fixa till mig ett ansikte so talk to you later!!



I just came to say hello

Sitter i soffan och nördar framför datorn! Har nyss fått i mig lite mat och ska nog sitta här ett tag till. Men senare blir det nog att besöka Victoria när hon kommer hem, trevligt så! Under helgen ser planerna fina ut ska nog antagligen spendera lördagen med ett gäng goa brudar från klassen och ha det lite mysigt. Och jag och Ellen planerar utgång? Hm, vi får helt enkelt se hur helgen slutar!! xoxo

SOMETIMES YOU GOTTA RUN AWAY SO YOU CAN SEE WHO WILL RUN AFTER YOU.

Nystädat rum, tända ljus och mysmusik! Hur skönt. Nu fattas det ju bara sällskap så vore allting perfekt:) Idag har jag inte gjort alls mycket, umgåtts med syskonbarnen, tränat osv. Så det får fortsätta med en lugn kväll också, kanske någon film ikväll! Ska kika igenom datorn efter kort som jag ska beställa hem så jag har något att fylla mina väggar med. Kommer nog bli hur bra som helst det! Sugen på en förändring i mitt rum.. hm, ttyl!



I'm feeling like you letting go

Var upp till styrkan imorse med och körde ett skönt pass! Duschat och nu sitter jag här och lyssnar på musik. Syrran's småkillar är här, eller små och små.. Dom ska iallafall vara här en stund medans syrran skulle någonstans! Skulle vart ut och ätit med brudarna idag men alla kunde inte så får bli en annan dag istället så just nu vet jag inte vad jag ska hitta mig på med idag, roligt lov jag har!! Känner att förkyldningen börjar smyga sig fram igen, usch, att aldrig skiten ska gå över så man får va helt frisk utan hosta och allt :( Ska kiila, ttyl

dag 7 – vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Jag skulle handla, handla och handla!! Nej men jag skulle nog sätta undan en hel del tills jag blir lite äldre, sen skulle jag köpa massa nödvändiga grejer som jag behöver och massvis med kläder. Och såklart ge nån slant till mina nära och kära!

påfyllning

Detta fick följa med hem igår + lite annat smått och gott!!

TA HONOM I GRÄNDEN PÅ VÄGEN HEM

Åh vilken dryg dag det varit idag! Har inte gjort nått speciellt idag, varit till farmor & farfar och hälsat på där jag fick nybakade bullar, hur gott!!! Älska farmors bullar♥ Kvällen kommer iallafall spenderar framför teven och grey's anatomy och imorgon ska jag luncha och umgås med mina goa brudar, kommer bli en riktigt bra dag! Och till helgen planerar vi utgång, får se hur det blir med det! Ttyl

we found love in a hopeless place

Klockan är redan fyra och finns inte alls mycket att hitta på med! Var upp till styrkan förut och körde ett pass, var rätt skönt. Så har duschat osv nu! Annars vet jag inte vad jag ska hitta på med resten utav dagen, något roligt skulle jag vilja göra. Så får helt enkelt försöka fixa det! Hörs ikväll. ttyl

RSS 2.0